На Тернопіллі техніка дорожників,які ремонтують трасу М-19,в південному напрямку вже дійшла до Товстого

На Тернопіллі техніка дорожників,які ремонтують трасу М-19,в південному напрямку вже дійшла до Товстого

17.10.20 09:39 0 520
Техніка дорожників, які ремонтують трасу М-19, в південному напрямку вже дійшла до Товстого. У рамках Національної програми «Велике будівництво» продовжуються роботи на автошляху М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече на ділянці Тернопіль – Заліщики.

У населених пунктах влаштовують тротуарні доріжки, встановлюють стовпи освітлення, плануються узбіччя.

Підрядна організація проводить фрезерування та регенерацію основи дорожнього покриття в с. Свидова Чортківського району. Техніка дійшла до селища Товсте, Заліщицького району. Тут проводиться розпушування – перший етап регенерації основи.

Проїзд ділянками проведення ремонтних робіт проводиться в реверсному режимі, дорожнього руху.

По всій ділянці ремонту відновлюються кювети та узбіччя, встановлюються прикромочні лотки водовідведення, монтується металеве бар'єрне огородження, в межах населених пунктів встановлюються бордюри.

«Велике будівництво» - це не лише нові якісні дороги, а й додаткові робочі місця. Роботи виконує ТОВ «Техно-Буд-Центр», яка має 15 років досвіду роботи в цій сфері, постійно збільшує виробничі потужності і дбає про створення нових робочих місць в нашій області. Ця дорога буде якісною та надійною, гарно освітленою, з сучасною розміткою. Роботи не зупиняються, погода сприяє. Ми сподіваємося, що до кінця цього року ремонт М-19 в Тернопільській області буде завершено», - зазначив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Карабаський конфлікт: ...

КОМЕНТАРІ