Автомобілі з США: переваги

Автомобілі з США: переваги

20.10.20 00:56 0 1063

Для сучасної людини, яка хоче придбати автомобіль, пропонується маса різних варіантів, як це зробити. Наприклад, вона може елементарно поїхати на автомобільний ринок, який є в кожному місті, може заглянути в автосалон, також може купити машину по оголошенню з газети. Окрім того, можна поїхати за кордон, наприклад, до Німеччини, Польщі та купити автомобіль там. Тобто варіантів як це зробити існує досить багато. Однак люди, які, перш за все, цінують комфорт і надійність, а також вміють рахувати гроші, давно віддали перевагу автомобілям зі Сполучених Штатів Америки. До речі, якщо ви з Харкова та плануєте придбати собі американське авто, то на сайті 057.ua/ ви можете переглянути ТОП-5 компаній, які займаються пригоном авто в цьому місті.

Основні переваги американських авто

Звичайно, багато автолюбителів можуть заперечувати, кажучи, що автомобілі з США абсолютно не пристосовані до українських доріг, що температура в них вказується в Фаренгейтах, а пробіг — в милях і ще багато чого такого. І треба сказати, що по-своєму вони мають рацію. Але все-таки, чому ж багато хто віддає перевагу саме цим автомобілям і робить свій вибір на користь американських авто? Насправді американські автомобілі мають ряд переваг, які з лишком компенсують ті недоліки, про які говорилося вище. До них відносяться:

  • Найширший вибір моделей. Напевно для Вас не стане відкриттям те, що в Америці вибір моделей авто є вкрай широким. В першу чергу це пов'язано з тим, що американський виробник хоче якомога більше зацікавити потенційних покупців, і намагається запропонувати найбільший асортимент моделей своїх авто. У свою чергу американський споживач любить міняти авто кожні 3 - 5 років, що додатково є стимулятором для виробника. Завдяки цій американській звичці ринок вживаних авто вкрай переповнений в основному машинами, які знаходяться у відмінному стані, що за час експлуатації на прекрасних дорогах не встигають зношуватися. Єдине, чого в американців мало, так це дизельних автомобілів, оскільки вони їх не дуже люблять.
  • Багата комплектація. Оскільки на американському ринку існує жорстка конкуренція, то проста стандартна комплектація американських авто є значно багатшою, ніж в автомобілів з Європи. Навіть самі дешеві моделі з Америки оснащені повним електропакетом, кондиціонером, центральним замком, гідропідсилювачем, мають титанові диски та шкіряний салон на відміну від багатьох європейських аналогів.
  • Чудовий стан. Автомобілі з США знаходяться у відмінному стані завдяки високому рівню сервісу, а також чудовому стану американських доріг. На всі машини до 3 років з пробігом до 80,000 км компаніями-виробниками дається гарантія, тому в разі винекнення несправності за цей час, її усунення буде за рахунок компанії. Слід зазначити, що кузови та двигуни цих автомобілів зберігаються в чудовому стані, завдяки тому, що майже по всій території країни теплий клімат. Відносно відповідальності американців можна сказати, що вони у своїй більшості є законослухняними людьми, тому регулярно відповідно до закону проходять ТО своїх авто, бо інакше це може призвести до штрафних санкцій, і проводять обслуговування своїх автомобілів.
  • Висока якість. Американці як споживачі — вкрай вимогливі, як до надійності своїх автомобілів, так і до якості збірки, тим більше що права в американців так захищені законом, що безліч юристів за найменшу провину готові миттєво засудити будь-яку компанію. Тому кожен виробник в Америці намагається лише покращувати якість та технічні характеристики транспортного засобу, що випускається ним на ринок.
  • Повна інформація про історію автомобіля. Америка, мабуть, єдина країна, що має централізовану базу даних, де зберігається повна інформація про всі автомобілі, які зареєстровані на її території. Вірніше цих баз дві: одна система CARFAX - перевірка автомобіля по VIN-кодом, а друга AUTOCHECK - аналог першої системи. За допомогою цих двох систем будь-який охочий може дізнатися всю необхідну йому інформацію про минуле та сьогодення автомобіля — скільки у нього було власників, чи потрапляв він в аварії, як часто проводилося техобслуговування і т. д. Придбання автомобіля з Америки для Вас завжди буде найбільш безпечним заходом. Купівля авто на місцевому автобазарі, або з Європи може виявитися автомобілем-конструктором, який був зібраний з декількох машин.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Попередня новина: Переваги використання ...
Наступна новина: Lancet: в Україні – ...

КОМЕНТАРІ