Станки для гоління

Станки для гоління

20.10.20 19:12 6 740

Багато чоловіків задаються питанням про вибір між одноразовою бритвою або бритвою зі змінним лезом. Головне, що відрізняє станки для гоління зі змінними картриджами від одноразових - це, звичайно, ціна. Якість станка робить вирішальний вплив на вартість бритви.

Одноразові вироби мають просту конструкцію, більш дешевий матеріал виготовлення, менша кількість лез і часто позбавлені будь-яких елементів, що поліпшують процес. Вони набагато легші, що значно ускладнює гоління. Леза зроблені з іншого металевого сплаву, який швидше затупляется. Істотним є і той факт, що вони знаходяться ближче один до одного, тому зрізані волоски, що застряють між ними, буває важко видалити.

Багаторазові бритвені станки - кращий вибір

Ручки з плаваючим механізмом кріплення, на яких встановлюються головки, - найпопулярніший і зручний формат. Станки для гоління чоловічі зі змінними картриджами краще влаштовані:

  • Вони важчі, що забезпечує більший контроль.
  • Мають ергономічну форму.
  • Покриті спеціальними матеріалами, завдяки яким станок добре лежить в руці.

Для лез в більш дорогих бритвах застосовуються кращі сплави металів, до того ж леза, купити можна на нашому сайті Barbercompany.com в широкому асортименті:

  1. Заточені під іншим кутом, щоб було легше збривати волосся.
  2. Розташовані також під іншим кутом, завдяки чому бритва голить точніше.
  3. Зазори між ними більші, тому щетина не забивається так часто і її легше видаляти.

Рухома касета дає бритві певну перевагу. При русі вона плавно повторює контури обличчя, зберігаючи кут, під яким лезо прилягає до шкіри, що зменшує подразнення. Обличчя після гоління стає гладким і приємним на дотик.

Основні параметри вибору

Наш інтернет-магазин пропонує купити станки для гоління на картриджі 3-х основних типів систем:
Mach3 - ручки з гнучким центром, що дозволяє бритві повторювати контур обличчя і голитися проти росту волосся. Змінні касети мають три леза для гоління з нержавіючої сталі. Є спеціальна смуга для зволоження.
Fusion - має ззаду вбудований триммер, який ідеально підходить для стрижки щетини в важкодоступних місцях (під носом і на бакенбардах).

Pro Glide-5 - є вдосконаленою версією Fusion. Укомплектована картриджем на 6 лез і пом'якшувальною смужкою проти роздратування шкіри.

Довжина станка для бритви варіюється від 130 мм до 156 мм, вага виробів - від 23 до 138 грам. Матеріалом ручки може бути - акрил в комбінації з металом або без нього, чисто металева рукоятка, дерево з металом, а також з порцеляни і рогу буйвола. Вартість бритви безпосередньо залежить від виду матеріалу, з якого вона виконана.

На сайті нашого магазину BARBERCOMPANY можна придбати також в наборі гострі двосторонні леза для гоління для Т-образної бритви (безпечна) та половинки лез під систему Shavette (небезпечна клинкова бритва).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
DESTROY69 - 20.10.20

Вы не правы.

аватар країна
DeS777 - 20.10.20

Вы Преувеличиваете.

аватар країна
Vladsan - 20.10.20

Спасибо большое!

аватар країна
FoxLoveSleep - 20.10.20

Мне нарвится стиль изложения

аватар країна
Kapitan1981 - 20.10.20

реальна тема

аватар країна
DruzjDruzishka - 20.10.20

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!