SMM-просування: що це таке?

SMM-просування: що це таке?

21.10.20 16:54 13 1572

Сьогодні SMM - це не тільки меми, котики та лайки, а й реальний інструмент для збільшення продажів, побудови іміджу бренду та залучення нових клієнтів. Далі, ми поговоримо про те, як правильно скласти SMM-стратегію, який контент публікувати, які інструменти використовувати, як працювати з коментарями та відгуками, а також як збільшити аудиторію спільнот. Ну а розповість нам про це адміністратор сервісу UpSocial, за допомогою можна зробити ефективну накрутку соцмереж.

Що таке SMM?

Сама абревіатура SMM розшифровується як Social Media Marketing (маркетинг в соціальних мережах). Якщо говорити про значення терміна, то SMM - це один з видів інтернет-маркетингу, спрямований на взаємодію з потенційними клієнтами за допомогою соцмереж і месенджерів.

SMM-просування дозволяє:

  • підвищити впізнаваність бренду;
  • залучити нових клієнтів;
  • збільшити продажі;
  • підвищити лояльність аудиторії;
  • вибудувати імідж бренду;
  • дізнатися більше про свою цільову аудиторію.

Основні інструменти SMM:

  1. Контент-маркетинг. Головна причина, по якій користувачі підписуються на сторінку компанії, — це контент. До нього відноситься не тільки текст, а й відео, зображення, сторіз, подкасти та інші можливі форми представлення інформації.
  2. Проведення акцій. Це можуть бути флешмоби, вебінари та прямі ефіри, розіграші, промокодів для передплатників і спеціальні знижки. Головне — дотримуватися прозорих умов, не зривати терміни (наприклад, при оголошенні переможців конкурсу) і бути технічно підготовленими (якщо це використання промокодів на сайті або проведення прямого ефіру).
  3. Робота з лідерами думок. Публікація гостьових постів, спільних відео, пряма реклама, спеціальні промокоди зі знижками, які блогери пропонують своїм підписникам, ініціювання контрольованого «витоку» інформації про новинки в блогосфері й т. д.
  4. Персональний брендинг. Це просування через особистий бренд керівника (або особисті бренди співробітників), знайомство з проектами, командою, історією успіху.
  5. Спілкування з клієнтами. Сюди можна включити оперативні відповіді на запитання та коментарі користувачів, проведення опитувань, що залучають пости, які, у свою чергу, допомагають організувати дискусію.
  6. Рекламні розсилки. У деяких соцмережах з'явилася можливість створювати новинні розсилки. Наприклад, «ВКонтакте» ви можете запропонувати користувачам підписатися на новини. Так ви зможете проінформувати зацікавлену аудиторію про знижки, акції, оновлення асортименту. Підписникам таких розсилок можна запропонувати спеціальні промокоди або інші бонуси.
  7. Реклама в групах / на сторінках тематичних спільнотах. Великі спільноти часто пропонують рекламні послуги. За певну плату вони роблять репост вашого запису або самостійно створюють рекламний пост про вашу групу. Такий метод більше підійде зовсім «свіжим» групам і сторінкам, а також в разі, якщо ви просуваєте Telegram-канал, бо альтернативних варіантів запуску реклами там поки що просто немає.
  8. Таргетована реклама. Нині, це один з найбільш ефективних методів просування. Завдяки налаштуванням і вибору цільової аудиторії ви можете демонструвати ваші оголошення тільки тим людям, хто потенційно може бути зацікавлений вашими товарами, послугами або самою сторінкою в певній соцмережі. Так ви зможете не платити за нецільові покази та більш ефективно залучати до себе клієнтів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 108)
Попередня новина: Услуги юриста в Киеве: ...
Наступна новина: Удаление волос на лице: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Heyminus - 21.10.20

круто

аватар країна
Denmais - 21.10.20

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
SANTA1313 - 21.10.20

поміняй назву домену

аватар країна
Tooothpick - 21.10.20

Читаешь это и думаешь...

аватар країна
nnexistent - 21.10.20

Ну жесть звичайно ...

аватар країна
bukazoed - 21.10.20

Вот это да!

аватар країна
LegoGO57 - 21.10.20

отлично !!! Все супер!

аватар країна
Salymsba - 21.10.20

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.

аватар країна
axlsr - 21.10.20

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
bezoom - 21.10.20

Завжди приємно читати розумних людей

аватар країна
Mevic - 21.10.20

Каменти жгут! :-D

аватар країна
VladimirAnosov - 21.10.20

Очень познавательно, респект

аватар країна
Tigrhelp - 21.10.20

Мне не ясно.