У США відбулися заключні дебати Трампа та Байдена

У США відбулися заключні дебати Трампа та Байдена

23.10.20 14:34 0 583
У США 22 жовтня відбулися фінальні дебати кандидатів у президенти США – чинного глави держави Дональда Трампа, який представляє Республіканську партію, та кандидата від демократів Джо Байдена.

Теледебати тривали 90 хвилин і і були більш впорядковані, ніж перші, чому сприяло правило, за яким модератор вимикав мікрофон кандидата, який на той час не розмовляв.

Трамп, який відстає у більшості опитувань громадської думки, відстоював свої методи боротьби з пандемією коронавірусу, яка була однією з основних тем дискусії. За словами глави Білого дому, американці «вчаться жити» з вірусом і матимуть вакцину до кінця року, бо він закликав відкрити бізнес та зерегти економіку.

Байден відповів, що з поширенням пандемії Трамп не планує зупиняти «темну зиму» смертності від коронавірусу. «220 000 американців загинули. Якщо ви не чуєте нічого іншого, я кажу ввечері, почуйте це», – наголосив Байден. «Той, хто відповідальний за стільки смертей, не повинен залишатися президентом Сполучених Штатів Америки», – додав він.

Колишній віце-президент також відкинув звинувачення у тому, що він знову закриє всю країну через пандемію, заявивши, що натомість він буде застосовувати набагато більш науковий підхід.

Під час дебатів Трамп також назвав Байдена «корумпованим» політиком, заявивши про зв'язки самого кандидата та його сина Хантера з українською енергетичною компанією Burisma.

Роль Хантера Байдена у раді директорів української компанії піддалася черговому розгляду у США після звинувачень Трампа, які, на його думку, є свідченнями корупції. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фінальний раунд президентських дебатів у США: Україна – знову в центрі уваги

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ