Медичне золото Xuping: що потрібно знати?

Медичне золото Xuping: що потрібно знати?

25.10.20 00:55 0 1479

Серед всіх металів, які відомі людству, варто виділити саме золото. Воно вважається шляхетним і дуже цінним. Прикраси, що отримані з такого матеріалу, дійсно виглядають дорого, а також розкішно та дуже вишукано. Правда, є й невелика ложка дьогтю — досить високі розцінки. На щастя, сьогодні можна замовити медичне золото оптом. Виглядає воно красиво, а ось ціна набагато нижча. Як результат, багато українців зможуть собі дозволити собі вишукані прикраси, доповнені позолотою.

Головні особливості медичного золота

Як можна отримати медичне золото? Тут необхідний особливий сплав різних металів: марганцю, нікелю, молібдену та фосфору й ін. Та й про магній з сіркою забувати не будемо. На виході виходить довговічний та досить міцний матеріал, який безпечний для нашого здоров'я. Це відмінна основа при створенні численних ювелірних прикрас.

Шляхетним сплав може стати після того, як його покривають позолотою, наприклад, 18к. Можливий і вибір на користь pink gold. На виході отримують якісне медичне золото Xuping. Відзначимо, що його досить складно відрізнити від аналога.

За рахунок цієї позолоти будь-яка прикраса, що створена з медичного сплаву, не стане причиною алергічних реакцій. Та й інших проблем зі здоров'ям просто не буде. Є метали, носіння яких часом стають причиною почервоніння. Часто у людей виникають дискомфортні відчуття. Однак медичне золото не взаємодіє з нашим організмом, ось чому воно на 100 % безпечно.

Вироби, основа яких — це ювелірний сплав з позолотою, на 100 % нешкідливі для людей. Їх зможуть носити ті громадяни, у яких виникає алергічна реакція на інші метали.

Медичне золото не буде темніти, що є його вагомою перевагою. Ось чому сережки Xuping часто використовують, коли вперше проколюють вуха і підшукують перші прикраси. Медичний сплав, де є позолота, є дуже практичним, а також довговічним. Серед його переваг відзначимо легкість в плані догляду та гарний зовнішній вигляд.

Сьогодні є чимало громадян, яким хотілося б купити медичне золото. Вони точно знають: думка про його недовговічність є помилкою. Термін експлуатації виробів відрізняється, багато що визначається технологією нанесення позолоти. Найчастіше використовують Gold Plated або Gold Filled.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)

КОМЕНТАРІ