GPS моніторинг трактора

GPS моніторинг трактора

26.10.20 21:11 0 1286

Для контролю місця розташування, зупинок, маршруту та пробігу трактора сьогодні з успіхом використовуються системи GPS моніторингу. Далі, ми детальніше розглянемо їх функції. Ну а розповість нам про це співробітник компанії «Мікро Тронік Україна»: https://microtronic.com.ua/traktor, яка безпосередньо займається впровадженням подібних систем.

Контроль роботи двигуна

Дана функція дозволяє проводити:

  1. Контроль мотогодин — реєстрація та контроль реального часу роботи двигуна трактора.
  2. Контроль обертів — можливість бачити поточні обороти двигуна, неприпустимі перевищення та небезпечно низькі обороти двигуна, що дозволяє продовжити ресурси силового агрегату, коробки передач, мостів і підвіски.
  3. Контроль температури — можливість контролювати поточну температуру та встановлювати факти роботи трактора з непрогрітим або перегрітим двигуном. З'являється можливість завчасно побачити несправності системи охолодження двигуна і запобігти виходу двигуна з ладу.
  4. Контроль тиску масла — можливість виявляти випадки низького тиску масла двигуна для своєчасного прийняття рішень про їх усунення.

Контроль витрати палива

Дана функція дозволяє проводити:

  • Контроль рівня палива в баку — можливість відстежувати всі заправки та зливи палива, а також кількість палива в баку в будь-який момент часу.
  • Контроль витрати палива — можливість контролювати миттєву витрату палива, витрата палива за вибраний період часу, витрата палива на 100 км пробігу або на 1 годину роботи трактора, тим самим запобігати розкраданню палива і виявляти несправності в роботі двигуна, які призводять до підвищеної витрати палива.

Контроль роботи виконавчих механізмів

Дана функція дозволяє контролювати роботу будь-яких виконавчих механізмів, встановлених на тракторі, із зазначенням точного місця, часу і тривалості їх включення, що дає можливість проводити точне списання палива на їх роботу.

Контроль підвіски

Дана функція дозволяє проводити:

  1. Контроль їзди по ямах і нерівних дорогах — можливість спостерігати, з якою акуратністю водій виробляє рух по нерівній дорозі, що при правильній роботі з водієм заощадить чимало Ваших коштів на ремонт ходової частини трактора.
  2. Контроль плавності ходу — можливість відстежувати різкі розгони та гальмування трактора, а також ривки при переході з передачі на передачу. Аналіз якості водіння помітно скорочує витрати на ремонт трактора.

Висновки

GPS контроль трактора дуже актуальний не тільки в сільській місцевості. Він повсюдно застосовується і в місті, оскільки даний вид транспорту набув значного поширення серед міських комунальних служб та управлінь.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)
Попередня новина: Історія Формули-1
Наступна новина: Крафт пакети: що це?

КОМЕНТАРІ