Трирічна іменинниця: телеведучий ТСН Святослав Гринчук показав нові фото з дружиною та донькою,яка уявила себе лікарем

Трирічна іменинниця: телеведучий ТСН Святослав Гринчук показав нові фото з дружиною та донькою,яка уявила себе лікарем

28.10.20 12:08 0 1000

 Відомий телеведучий 1+1 Святослав Гринчук, який у парі з Марічкою Падалко щоранку веде ТСН і розповідає всій країні останні новини, показав, як проводить день у колі сім’ї.

23 жовтня доньці Святослава Гринчука Дзвінці виповнилось 3 роки. З цією нагоди ведучий влаштував разом зі своєю дружиною Христиною маленькій іменинниці фотосесію на згадку.  Молода сім’я гармонійно виглядала разом в одязі з жовтими елементами, що спеціально дібрали до фотосету. А маленька Дзвінка показала себе справжньою модницею у сукні, чорному пальті та білому береті. До речі, мама Дзвінки також вирішила бути на одній хвилі з донькою і примірила жовтий берет.

Як каже Святослав, донька давно вже мріяла про свій день народження і уявляла, яким він буде.

«Дні народження Дзвінка зараз дуже любить. І не лише свій. Часто святкує дні народження своїх іграшок, співає їм «Happy birthday to you», задуває іграшкові торти зі свічками. Тому зрозуміло, що чекала цього свята зараз по-особливому. З літа розповідала всім, що їй скоро 3 і показувала 3 пальці. Ми святкували фактично два дні. Першого – її пофотографували. Намагаємось для спогадів це робити кожних її уродин. На щастя, погода була чудова і на ВДНГ знайшли гарну зелену місцину. Квартиру завішали кульками, вона з самого ранку була їм дуже рада, увечері задували перший, домашній тортик, з якого вона пальцем потім поз’їдала увесь крем, і подарували їй дитячу залізницю. Бо останнім часом Дзвінка полюбляла порозкладати ляльок на підлозі і машинкою між них їздити, уявляючи, що то чи потяг, чи то трамвай», - поділився подробицями святкування Святослав.

Якщо перший день святкування сім’я ведучого провела лише утрьох, то на наступний день Гринчук влаштували для доньки свято у дитячому кафе, запросивши друзів і  хрещену.

Іменинницю вразило, що знову можна задувати свічки на тортику, а також подарунок - набір лікаря, який вона поспішила відкрити і, одразу, почала уявляти себе медичним працівником, перевіряючи у всіх  гостей їх стан здоров’я.

«У Дзвінці знову був тортик, який вона теж залюбки задувала двічі. Подарували багато іграшок і книжок. А особливо їй одразу запав в душу набір лікарки. Ще в дитячому кафе перевірила, які дівайси до нього входять і швидко вимірювала батькам температуру та послухала легені. Виявилось, всі здорові)», - додав Святослав Гринчук.

Нагадаємо, ведучий ТСН Святослав Гринчук з дружиною разом навчалися на одному курсі у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на факультеті журналістики. Спочатку були хорошими друзями. Після 11 років зустрічань, пара одружилася у 2017 році в Одесі.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Росія: Лавров скасував ...
Наступна новина: На Тернопіллі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ