Вибори у США: Трамп та Байден провели останні зустрічі з виборцями

Вибори у США: Трамп та Байден провели останні зустрічі з виборцями

04.11.20 09:49 0 483
Президент США Дональд Трамп та його суперник, кандидат від Демократичної партії США Джо Байден 2 листопада провели останні зустрічі з виборцями перед виборами 3 листопада.

Байден почав свій день в Огайо, де підняв головне питання своєї кампанії – те, як Трамп протистоїть пандемії коронавірусу. «Завтра у нас буде можливість покласти край президентству, що розділяє нашу націю», – заявив Байден, назвавши Трампа «слабким» і «ганебним». Він звинуватив чинного президента у відмові боротися з пандемією, внаслідок якої загинули понад 230 тисяч американців і яка коштувала мільйонам американців роботи.

Решту дня Байден провів у Пенсильванії, де колишній віце-президент згуртував членів профспілок і афроамериканських виборців у промисловому місті Піттсбурґ, перш ніж до нього приєдналася співачка Леді Гага на вечірньому мітингу. Його напарниця, сенатор Камала Гарріс, також проводила кампанію в Пенсильванії.

74-річний Трамп почав перший з п'яти мітингів в чотирьох штатах з Північної Кароліни, де відкинув результати загальнонаціональних опитувань громадської думки, які показали, що він відстає у президентській гонці, і висловив попередження про те, яким, за його словами, буде Байден на посаді президента.

«Голосувати за Байдена – це голосувати за надання контролю над урядом глобалізму, комуністам, соціалістам, багатим ліберальним лицемірам, які хочуть змусити замовкнути, піддати цензурі, скасувати і покарати вас», – заявив Трамп.

Незважаючи на те, що загальнонаціональні опитування показують, що Байден лідирує, результати виборів вирішаться у штатах, які поки вагаються, таких як Пенсильванія та Флорида, де опитування показують меншу різницю між кандидатами.

Кожен кандидат бореться за те, щоб набрати в цілому 270 голосів, необхідних для перемоги в Колегії виборників, яка і визначає переможця.

З Північної Кароліни Трамп відправився у Пенсильванію, Вісконсин та Мічиган – штати, де у 2016 році він переміг з невеликою перевагою, але де цього року результати опитувань показують можливість перемоги демократів. Трамп назвав опитування «фальшивкою» і сказав: «Ми все одно переможемо». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як голосують американці в Україні?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Шрі-Ланці військові та ...
Наступна новина: МОН продовжило терміни ...

КОМЕНТАРІ