Тернопільщина готується до найгіршого варіанту розвитку подій у питанні COVID-19,- Володимир Труш

Тернопільщина готується до найгіршого варіанту розвитку подій у питанні COVID-19,- Володимир Труш

05.11.20 08:23 0 416
Тернопільщина готується до найгіршого варіанту розвитку подій у питанні COVID-19. На цьому наголосив під час робочої наради голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Завдання, які стоять перед закладами охорони здоров'я, – підведення кисню до ліжок, збільшення медичних бригад та ліжок, передбачених для надання допомоги хворим на COVID-19, та формування медичного резерву.

За словами головних лікарів, протягом останніх двох діб різко зросла кількість госпіталізацій з підозрами на коронавірусну інфекцію. Значна частина пацієнтів – у важкому стані.

“Надалі прогнози невтішні. Тому ми сподіваємося на краще, але готуємося до гіршого. Головних лікарів наполегливо попросив відтермінувати заплановані відпустки і мобілізуватися. Попереду – непрості місяці. Ми повинні прийняти цей удар з гідністю. Водночас дякую кожному медику, який стоїть на варті здоров'я наших пацієнтів – сімейним лікарям, молодшому медичному персоналу, головним лікарям, які організовують роботу, та працівникам лабораторного центру”, – зазначив Володимир Труш.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибори у США: Байден ...
Наступна новина: Рівненщина: на Рокитнівщині ...

КОМЕНТАРІ