60 діб під вартою: суд обрав запобіжний захід підозрюваним,які «торгували» посадами в поліції

60 діб під вартою: суд обрав запобіжний захід підозрюваним,які «торгували» посадами в поліції

10.11.20 10:01 0 442
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури обрано запобіжний захід майорові поліції та священнику, яких підозрюють у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах групою осіб (ч.4 ст.190 КК України). За рішенням суду найближчі 60 діб, до 6 січня 2021 року підозрювані проведуть під вартою. Крім того, суд відсторонив поліцейського від займаної посади.

Як ми вже повідомляли, двох чоловіків затримано 6 листопада 2020 року під час отримання 25 тисяч доларів США авансу від співробітника Управління патрульної поліції Рівного, за призначення його на посаду керівника одного з міжрайвідділів поліції області. Загалом цю посаду "ділки" оцінили у 100 тисяч доларів США.

Досудове розслідування проводять слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокат авто vs таксі
Наступна новина: На початку нового тижня в ...

КОМЕНТАРІ