Пластична хірургія в Україні 2020 - тренди ринку

Пластична хірургія в Україні 2020 - тренди ринку

10.11.20 13:14 0 1385

Сучасна медицина творить чудеса і дає сьогодні неймовірні можливості щодо перетворення зовнішності! Саме цим і пояснюється стрімке зростання на відповідні послуги з боку українців.

Так, провідна українська клініка пластичної хірургії Nove Tilo на Подолі в Києві оснащена найсучаснішим обладнанням, а медичний персонал надає послуги за інноваційними технологіями та застосовує у своїй роботі новітні методики лікування. Основним принципом колективу професіоналів є персональний підхід до кожного пацієнта. У клініці створена затишна атмосфера, комфортна обстановка, витончений інтер'єр і якісне обслуговування.

Сьогодні фахівці клініки в Києві проводять операції самої різної складності. Це естетичні та реконструктивні пластичні процедури, лікування ЛОР патологій, омолоджувальні маніпуляції, спрямовані на поліпшення стану шкіри. Пацієнтам клініки забезпечені комфортні умови, вони можуть отримати консультацію будь-якого спеціаліста, обстежитися у різних лікарів і здати аналізи для лабораторних досліджень, а після оперативного хірургічного втручання залишитися на реабілітацію.

Попри свій високий професіоналізм, хірурги, косметологи, дерматологи, анестезіологи та медсестри постійно удосконалюються. Вони регулярно відвідують курси підвищення кваліфікації, семінари та симпозіуми, що проходять в різних країнах, а їхні статті на медичні теми публікують у відомих журналах.

Пластична хірургія для українців

Медичний центр пластичної хірургії має ліцензію МОЗ України та проводить всі види пластики і ЛОР хірургії. Завдяки злагодженій роботі професіоналів та використанню новітніх методик і обладнання, всі види хірургічних операцій мають високу ефективність. Зокрема, в клініці Nove Tilo надають такі види послуг:

  • Пластична хірургія. Дає можливість виправити і усунути будь-які дефекти та деформації тіла і обличчя. За бажанням пацієнта проводиться корекція проблемних зон, здійснюються процедури зі зміни і перетворення зовнішності. Тут можна зробити ринопластику, пластику брів і грудей, ліпосакцію та інші пластичні процедури.
  • ЛОР-хірургія. Фахівці усувають патології дихальних і слухових органів. Хірурги виправляють дефекти носоглотки, носа, внутрішньої частини ротової порожнини.
  • Косметологія. Відноситься до естетичної медицини, вивчає дефекти шкірного покриву і дає можливість їх усунути. У клініці можна отримати такі послуги, як пілінг, ліфтинг, косметологічні процедури в інтимних зонах тощо.

Особливості послуг 2020 року:

  1. Висока якість надання всіх медичних послуг. Хірургічні маніпуляції здійснюються із застосуванням новітнього обладнання та сертифікованих матеріалів від відомих виробників.
  2. Прогресивний підхід. Завдяки тому, що фахівці регулярно вдосконалюють свою майстерність, вивчають нововведення в пластичної медицині, впроваджуючи їх в свою роботу, вони беруться за операції, які необхідно проводити в кілька етапів, з великими витратами часу і сил.
  3. Новітнє обладнання та інструментарій. Кабінети і приміщення, де проводяться хірургічні операції, оснащені високотехнологічними медичними приладами та апаратами, що істотно збільшує ефективність маніпуляцій і зменшує ризик виникнення післяопераційних проблем.
  4. Висока кваліфікація та багаторічний досвід персоналу. Всі фахівці клініки давно і продуктивно працюють в сфері естетичної медицини і пластики, регулярно підвищують кваліфікацію, що дозволяє проводити операції та процедури на рівні міжнародних стандартів.
  5. Безпека. Після хірургічного втручання завжди є ризик виникнення різних ускладнень, але колектив клініки докладає максимум зусиль, щоб виключити подібні проблеми.

Фахівці клініки Nove Tilo в Києві на Подолі прекрасно розуміють, що кожен пацієнт після пластики хоче виглядати природно і хвилюється про те, який результат буде отримано. Тож метою персоналу медичного центру є персональний підхід до клієнта, забезпечення турботи і уваги та досягнення того результату, який необхідний пацієнтові.

Джерело: офіційний сайт клініки пластичної хірургії www.novetilo.com.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)

КОМЕНТАРІ