Молодь з Тернопільщини може пройти стажування у Верховній Раді

Молодь з Тернопільщини може пройти стажування у Верховній Раді

12.11.20 14:08 0 395
Жителі Тернопільщини мають можливість взяти участь у конкурсі. Він відбувається у два тури. Перший тур передбачає заповнення та надсилання в електронному вигляді анкет кандидатами на участь у Програмі.

Кожен охочий взяти участь заповнює електронну форму анкети за посиланням, яке розміщене на вебсайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України та на сайті громадської організації «Ліга інтернів» з дня оголошення конкурсного відбору до 15 листопада 2020 року включно.

Вже 27 листопада буде оголошено рейтинг кандидатів за підсумками оцінювання анкет та прийняте рішення щодо допуску до наступного етапу відбору – співбесіди. Перелік орієнтовних питань для співбесіди розміщується на вебсайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України та громадської організації «Ліга інтернів».

Комісія визначить 50 осіб для участі у Програмі та резерв у кількості до 20 осіб. Тривалість стажування: січень – липень 2021 року.

Докладніше про умови та порядок проведення відбору, перелік документів та строки їх подання – на вебсайт Управління кадрів Апарату Верховної Ради України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На міжбанку переважає ...

КОМЕНТАРІ