Півсотня юристів консультуватимуть підприємців Львова через запровадження карантину вихідного дня

Півсотня юристів консультуватимуть підприємців Львова через запровадження карантину вихідного дня

14.11.20 10:09 0 485
50 юристів працюватимуть у центрі допомоги підприємництву Львова 14 листопада. Вони консультуватимуть представників бізнесу, якщо виникатимуть конфлікти між ними і правоохоронцями через запровадження карантину вихідного дня. Також завтра діятимуть мобільні групи, які виїжджатимуть на місця. Про це мер Львова Андрій Садовий заявив у коментарі Радіо Свобода.

«Жодних рішень щодо локдауну для малого і середнього бізнесу міська комісія з надзвичайних ситуацій Львова не ухвалювала. Я закликаю правоохоронців, усіх урядників не займатися безчинствами і стати на сторону людей, які заробляють собі на кусок хліба. Тому що для Львова це 50 тисяч львів'ян, які працюють в малому і середньому бізнесі. Закликаю правоохоронців не встрявати в авантюру, яку члени уряди запропонували», – говорить міський голова Львова. Днями він заявляв, що Львівська міська рада готує позов до суду на рішення Кабінету міністрів України про запровадження в Україні карантину вихідного дня.

Тим часом у Львівській обласній державній адміністрації наголошують, що місцеві комісії не уповноважені ухвалювати рішення, оскільки діє постанова Кабінету міністрів про запровадження карантину вихідного дня. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Львові, Харкові та Дніпрі ресторатори вийшли на протест проти «карантину вихідного дня» (фото)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: НБУ встановив курс гривні ...

КОМЕНТАРІ