В Єревані звільнені кілька затриманих раніше лідерів опозиції

В Єревані звільнені кілька затриманих раніше лідерів опозиції

14.11.20 13:57 0 540
У Вірменії представники 17 опозиційних політичних сил, які домагаються відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна, у четвер провели марш до будівлі Служби національної безпеки в Єревані, тим самим висловлюючи протест проти затримання своїх лідерів.

Депутат парламентської фракції партії «Процвітаюча Вірменія» Наїра Зограбян у бесіді з журналістами назвала ці затримання «політичним переслідуванням», передає вірменська служба Радіо Свобода.

Пізніше увечері 12 жовтня стало відомо, що на свободу відпустили члена Республіканської партії Едуарда Шармазанова, представника партії «Дашнакцутюн» Гегама Манукяна, а також лідера партії «Батьківщина», колишнього директора Служби національної безпеки Артура Ванецяна.

До цього Спеціальна слідча служба Вірменії заявила про затримання після протестів у середу більш ніж десяти опозиційних лідерів у рамках кримінальної справи про організацію та проведення масових зібрань у столиці з порушенням закону. А саме опозицію звинувачують в організації акцій в умовах діючого в країні воєнного стану. Серед затриманих виявилися глава партії «Процвітаюча Вірменія» Гагік Царукян, Артур Ванецян, представники «Дашнакцутюн» Ишхан Сагателян і Арцвік Мінасян, колишній депутат від Республіканської партії Вірменії Едуард Шармазанов та інші. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Москва оприлюднила указ Путіна про роль російських військових у Нагірному Карабасі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Афганістані загинув ...
Наступна новина: Алюминиевые композитные ...

КОМЕНТАРІ