Посадовці США: вибори 3 листопада були найбезпечнішими в історії

Посадовці США: вибори 3 листопада були найбезпечнішими в історії

14.11.20 12:53 0 499
Вищі посадові особи федерального уряду і штатів США, відповідальні за безпеку виборів, заявили, що немає «свідчень» того, що результати голосування 3 листопада якимось чином були скомпрометовані або змінені.

У заяві офіційних осіб, відповідальних за кібербезпеку і вибори, відкидаються необґрунтовані твердження президента Дональда Трампа і деяких республіканців про те, що фальсифікація і втрата бюлетенів привели до перемоги демократа Джо Байдена на президентських виборах.

«Немає ніяких доказів того, що будь-яка система голосування видалила або втратила голоси, змінила голоси або була якимось чином скомпрометована», – йдеться в заяві, поширеній Агентством кібербезпеки і безпеки інфраструктури Міністерства внутрішніх справ (CISA).

«Вибори 3 листопада були найбезпечнішими в історії Америки», – мовиться у заяві.

Серед авторів також президенти Національної асоціації державних виборчих комісій і Національної асоціації державних секретарів, які проводять вибори на рівні штату, а також виконавчий комітет координаційної ради уряду і промисловості, який включає в себе все основне обладнання для голосування. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Чому перерахунок голосів дуже рідко впливає на результати виборів у США

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі уряд ...
Наступна новина: Ми сприятимемо розвитку ...

КОМЕНТАРІ