Весілля

Весілля "під ключ" vs самостійна організація

15.11.20 15:11 0 1286

Організація весілля для багатьох стає стомлюючим і непростим заходом. Це розуміє будь-яка пара, яка коли-небудь стикалася зі створенням повноцінного весільного заходу. Якщо покупка сукні та костюма і подача заяви на реєстрацію не складе великих труднощів, інші етапи підготовки та організації весілля доставлять багато клопоту. З цієї причини багато хто замислюється про те, яким чином організувати весілля — своїми силами або "під ключ" за допомогою професіоналів? Нумо розберімося.

весілля під ключ

Організація весілля своїми силами

Навіть найскромніше та саме просте весілля вимагає повної самовіддачі, оскільки доведеться вирішувати безліч проблем. Важливо продумати всі дрібниці та не упустити нічого з поля зору. Цей спосіб підходить тим молодим людям, які планують провести дуже скромний захід і мають у своєму розпорядженні невеликий бюджет. Організувати захід самотужки можна, якщо в підібраному ресторані надають всі необхідні послуги та опції. Зазвичай в них входить не тільки оформлення залу, а й підбір номерів для виступів.

Виділяють наступні позитивні моменти самостійної організації та проведення весілля:

  • Економічна привабливість. При обмеженому бюджеті не доведеться витрачати додаткові кошти на оплату роботи організаторів весілля або агента. Це призводить до того, що вам ніхто не нав'яже непотрібні опції. Можна зробити все самостійно — обговорити меню у всіх деталях, флористичне оформлення, вирішити питання з приводу прокату машин і програму всього святкування.
  • Контроль підготовчого процесу. Ви можете бачити кожен етап в процесі підготовки дуже детально. Це хороша можливість для тих, хто хоче проявити власні творчі та організаторські здібності, яка дає шанс не тільки отримати досвід, а й познайомитися з самими різними людьми.
  • Відсутність непередбачених і неприємних ситуацій. Якщо ви вирішите всі організаційні питання самостійно, можна отримати повну впевненість, що все пройде точно так, як задумано.

Серед недоліків самостійної підготовки та організації весілля можна виділити наступні:

  • Тимчасові витрати. Це може стати особливо незручним, бо на організацію заходу ви витратите всі свої вихідні та вільний час. Також вам доведеться витрачати час на закупівлю аксесуарів, зустрічі з великою кількістю людей та вирішення організаційних питань.
  • Нестача організаційного досвіду в даній сфері. Якщо ви влаштовуєте весілля вперше, можна упустити безліч деталей. Про них відомо лише справжнім професіоналам своєї справи. Так, ви можете втратити не тільки хороші знижки, а й цікаві можливості.
  • Сильний стрес. Якщо ви відповідально підходите до будь-яких організаційних питань, можна витратити не тільки власний час і багато сил. Ви зіткнетеся і з постійними стресами, і замість радісних очікувань можна отримати постійні переживання.

Особливості весілля під ключ

Якщо ви не хочете займатися всім самостійно або у вас немає достатньо вільного часу, можна скористатися послугами професійних організаторів весіль. Одним з кращих варіантів є організація цього заходу під ключ. Особливо неоціненна дана послуга при очікуванні безлічі гостей.

Серед переваг даного способу проведення весілля можна виділити наступні:

  • Велика база майданчиків і підрядників. Професіонали знають про всі негативних і позитивних моментах практично кожного кафе та ресторану. Це дозволяє підібрати все необхідне в рамках фінансових можливостей та бажань клієнтів. Професійному агенту можна навіть довірити організацію тематичного весілля. Більшість людей думають, що вартість робіт без агентства буде дешевшою. Але насправді все навпаки. Завдяки тривалим взаєминам і співпраці з'являється можливість отримання кращий сервіс і максимальні знижки.
  • Досвід співпраці. Навіть якщо складеться важка ситуація, агент зможе знайти вихід з положення. Ваше весілля нічим не буде зіпсоване та пройде на високому рівні. Насправді професіонали будуть нести відповідальність за результати заходу в повній мірі, тому вони завжди намагаються провести роботу на високому рівні.
  • Досвід проведення весіль. Зазвичай агенти в даній сфері мають безліч ідей і напрацювань, які можуть поліпшити ваше свято і зробити його дійсно незабутнім.

Серед недоліків даного варіанта можна виділити наступні моменти:

  • Додаткові витрати. Професійні послуги вимагають досить великих вкладень. При цьому важливо враховувати, що це важлива і досить трудомістка робота, за результати якої будуть нести повну відповідальність професійні агенти.
  • Продаж дорогих опцій. Агенти часто включають непотрібні та дорогі опції, що пов'язано з тим, що вони прагнуть збільшити розмір комісії. Тому вам доведеться контролювати всі етапи роботи та з великою увагою ставитися до підбору організатора для свого весілля.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ