Петиція про скасування карантину вихідного дня набрала необхідну кількість підписів

Петиція про скасування карантину вихідного дня набрала необхідну кількість підписів

16.11.20 10:55 0 464
Петиція про скасування карантину вихідного дня, оприлюднена на сайті президента України 10 листопада, набрала понад 27 тисяч підписів при необхідних 25 тисячах.

Автори петиції закликають «не вводити в дію карантин вихідного дня, а в разі його введення скасувати!». Також вимагається «скасувати в Києві та інших містах, центрах України заборону на здійснення підприємницької діяльності як в цілому так і з обмеженням часу».

Автори також вимагають консультацій органів влади представниками бізнесу у питаннях запровадження карантинних обмежень та інших протиепідемічних заходів.

З 00:00 суботи, 14 листопада, в Україні почав діяти встановлений урядом карантин вихідного дня. Він забороняє зокрема приймати відвідувачів суб'єктам господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування – барів, ресторанів, кафе тощо. Можлива буде торгівля навиніс. Також не зможуть приймати відвідувачів у ТРЦ та закладах, які торгують не продовольчими товарами, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами. Не працюють заклади культури, які проводять культурно-масові заходи, окрім роботи суб'єктів господарювання, які пов'язані з виробництвом аудіовізуальних творів. Заборонена діяльність спортивних залів, фітнес-центрів і басейнів. ФОТОГАЛЕРЕЯ: «Маю право працювати»: протест проти запровадження карантину вихідного дня під Кабміном (фото)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії вперше виявили ...
Наступна новина: Росія почала патрулювати ...

КОМЕНТАРІ