На Тернопіллі володимир Труш відзначив кращих працівників радіо,телебачення та зв'язку

На Тернопіллі володимир Труш відзначив кращих працівників радіо,телебачення та зв'язку

17.11.20 09:22 0 447
Щорічно, 16 листопада відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку. З нагоди цього свята Володимир Труш привітав працівників ЗМІ. Він висловив подяку за вміле виконання обов'язків в умовах епідемії коронавірусу та широке інформування громадськості про всі небезпеки, які може в собі таїти Covid-19.

«Наші засоби масової інформації формують думку, вони доносять ту інформацію, яку люди сприймають, саме тому ваша справа, як представників цієї поважної професії — це велика відповідальність! Ви як одна з гілок влади, на рівні з законодавчою, виконавчою і судочинною несете на собі не меншу ношу зобов'язань. ми бажаємо вам міцного здоров'я, бо зараз це важливо, як ніколи. Бути незалежними, бо це — найбільша цінність. І, звичайно, професіоналізм, від цього формується ваш рейтинг та ваш дохід. Бажаю вам гарних глядачів, читачів, слухачів. Позитивних новин, та плідного середовища для втілення в життя найбільш інтригуючих задумів. І більше вільного часу», – сказав Володимир Труш.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення та зв'язку голова Тернопільської обласної держадміністрації вручив грамоти та подяки кращим працівникам галузі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У третьому кварталі ВВП ...
Наступна новина: На протестах у Білорусі ...

КОМЕНТАРІ