Навальний позивається до суду на Пєскова за слова про його співпрацю з ЦРУ

Навальний позивається до суду на Пєскова за слова про його співпрацю з ЦРУ

17.11.20 09:07 0 419
Російський опозиціонер Олексій Навальний звернувся до Пресненського суду Москви з позовом до прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова. Про це повідомляє видання «МБХ медіа» з посиланням на картотеку суду і його офіційного представника.

У позові Навальний зазначив, що 1 жовтня в матеріалі ТАСС Пєсков «поширив про нього відомості, що не відповідають дійсності», а також ганьблять його «честь, гідність і ділову репутацію». Опозиціонер вимагає опублікувати спростування на офіційному сайті адміністрації президента Росії у термін не пізніше десяти днів з моменту набрання рішенням суду законної сили.

1 жовтня Пєсков заявив, що звинувачення Навального на адресу президента Росії Володимира Путіна щодо замаху на опозиціонера «інспіровані» Центральним розвідувальним управлінням США. «З огляду на, що з хворим працюють фахівці ЦРУ, все, що він озвучує, це те, що йому вкладає в уста ця організація», – процитувало чиновника агентство ТАСС. Також прессекретар президента Росії стверджував, що «це вже не перший раз, коли фахівці ЦРУ дають» Навальному «різні інструкції». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росія: у відмові порушувати справу про отруєння Навального не згадали його прізвище

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Румунії через пожежу ...
Наступна новина: «Укрзалізниця» відновлює ...

КОМЕНТАРІ