Ведучий Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін вперше розповів про племінницю та показав її фото

Ведучий Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін вперше розповів про племінницю та показав її фото

17.11.20 15:32 11 1284

Ведучий та телекулінар Руслан Сенічкін поділився фото племінниці Ніки. Дівчинка розділяє любов ведучого до панд, танцює та готує за рецептами зіркового дядька

Телеведучий ранкової програми Сніданок з 1+1, танцівник, шоумен і автор кулінарних книг Руслан Сенічкін зізнався, що у його житті з’явилася ще одна головна жінка. До мами Віри Антонівни та двох сестер — Ані і Тані додалася племінниця Ніка.

Дівчинці всього п’ять років та вона вже захоплюється танцями і гімнастикою —  робить фантастичні успіхи і бере участь в змаганнях. Це захоплення особливо підсилилось після того, як Ніка відвідала один з ефірів шоу Танці з зірками, де Руслан брав участь.

“Ніка — скарб всієї нашої сім’ї. Дуже обдарована і талановита. Моя сестра Таня і тато Ніки — Роман —  дають племінниці можливість розвиватися у всіх напрямках. А цікавить її буквально все, зокрема, дуже подобається танцювати. Не знаю так співпало чи ні, але хочеться думати, що це я її надихнув”, — сказав Руслан.

Серед захоплень Ніки і кулінарія. За словами Руслана, дівчинка цікавиться кулінарією ще змалечку. Допомагає мамі: разом вони ліплять вареники і пельмені та готують за рецептами Сенічкіна.

Телезірка Руслан Сенічкін розповів, що племінниця Ніка дуже любить, коли він приїжджає в гості, і називає його Дядя Панда. Завжди показує свої успіхи — як вміє читати і писати. А також щоразу знайомить його зі своїми новими іграшками.

Як і Руслан, дівчинка обожнює панд і єнотів. У них, навіть, існує спір: панда — із сімейства єнотів чи ведмедів? Ніка відстоює єнотів, але Панда Сенічкін не здає своїх позицій.

“Звичайно, я балую Ніку, користуючись нагодою, завжди передаю подарунки. Із останнього — екологічний конструктор-годівничка для пташок, які придумали мої колеги з каналу ПлюсПлюс. Скоро поїду в Черкаси, зберемо разом і будемо годувати пташок і білок у дворі”
, — розповідає Руслан.

Нагадаємо, що цього року Руслан Сенічкін відсвяткував 10-річчя у Сніданку з 1+1. У 2010 році, 30 серпня — це був понеділок —  він вперше вийшов у прямий ефір ранкового шоу і весь цей час будить країну з 6:30, дарує глядачам гарний настрій та разом з українцями готує прості і смачні рецепти. У ювілей Руслану зробили цілу серію подарунків в стилі Панда Сенічкін, серед них: картину із зображенням панди на золотому фоні від українського художника Alexander Dets, футболку, на якій намальована панда, що тримає торт з портретом зіркового ювіляра, та Instagram-маску “Панда Сенічкін”, яку можна приміряти за посиланням: https://www.instagram.com/ar/654189948850042

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 122)
Попередня новина: Возможности грузовых ...
Наступна новина: Преимущества аренды ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
indigoman - 17.11.20

подкупила искренность статьи

аватар країна
Lunocharskiy - 17.11.20

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
insiweed - 17.11.20

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
ColoB - 17.11.20

Портал просто супер!

аватар країна
cBepx - 17.11.20

Спасибо большое!

аватар країна
meetsevilbad - 17.11.20

Великолепная идея

аватар країна
Kayloplus - 17.11.20

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
Eevgenyy - 17.11.20

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
decadentgrey - 17.11.20

Интересная статья, спасибо. Интересует: будет ли продолжение?

аватар країна
RedBullxD - 17.11.20

підкупила щирість статті

аватар країна
steklovata - 17.11.20

Help! У автора автограф можна взяти?