Історія бренду професійної косметики RejudiCare

Історія бренду професійної косметики RejudiCare

17.11.20 23:01 0 956

Історія бренду RejudiCare бере свій початок у 2014 році. Саме він ознаменувався виходом у світ космецевтики, яка на сьогодні отримала любов тисячі споживачів з усіх куточків світу. До речі в Україні продукцію даного бренду можна придбати в інтернет-магазині https://krasotashop.com/brendy/rejudicare/.

Косметики RejudiCare: що потрібно знати?

На створення продуктів пішла чимала дюжина косметологічних і дерматологічних досліджень, щоб в результаті отримати найбільш дієві склади, які при цьому діють максимально дбайливо та делікатно, дозволяючи використовувати їх навіть самій чутливій та вибагливій шкірі. Це допускає використовувати продукцію бренду без призначення косметолога (але ми рекомендуємо попередньо отримати грамотну консультацію від спеціаліста для правильного підбору конкретно тих засобів, яких потребує шкіра).

Кожен продукт бренду працює на посилення дії попереднього та майбутнього засобу, що дає результат, в рази сильніший та відчутніший. При цьому активні компоненти в засобах підібрані та скомпоновані таким чином, щоб ідеально взаємодоповнювати один одного, і що найважливіше — забезпечувати бездоганну взаємодію зі шкірою. Але також хочемо відзначити, що продукти настільки «правильно» розроблені, що будуть працювати й давати прекрасні результати навіть при використанні разом із засобами інших брендів, які не втрачаючи своєї ефективності.

Філософія косметики RejudiCare

Гасло компанії - «Синергія в усьому». Саме ця філософія стала фундаментом успіху та реального результату косметики, і до того ж зробила свого часу справжній фурор у світі краси та догляду за шкірою.

Компоненти в RejudiCare

Засоби від RejudiCare містять у своєму складі тільки ті компоненти, які визнані найефективнішими в боротьбі за ідеальну шкіру. А це:

  • Ретинол. Він найчастіше використовується відразу в 3 формах (інкапсульованій, натуральній та синтетичній) і саме це дає стабільність та посилення дії ретинолу.
  • Саліцилова кислота. Це must have для догляду за шкірою, схильною до жирності та акне. Володіє сильним антисептичним ефектом, проникає в пори, позбавляючи від сальних пробок, відлущує шкіру від ороговілого шару, вирівнює тон і відновлює нормальне себовиділення.
  • Вітамін С. Він також має широкий спектр дії: від догляду за зрілою та в'янучою шкірою та боротьби з пігментацією і до антиоксидантної дії, яка захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
  • Вітамін Е або ж «вітамін молодості». В б'юті-індустрії він підтримує рівень вологи та клітинне дихання, підсилює природну регенерацію шкіри, живить і покращує пружність волокон в клітинах, запобігає появі пігментації, а також сприяє рівному здоровому тону шкіри.

Ефекти косметики RejudiCare - другий ешелон

Але не єдиними якісними складами досягається разючий ефект. Слідуючи в ногу зі швидким розвитком сучасного світу, бренд RejudiCare втілює в життя все нові революційні ідеї, такі як крем-провідник Aquaprime, який покращує проникнення активних компонентів в більш глибокі шари епідермісу. Як результат — всі засоби працюють у 2-3 (!) рази ефективніше, а корисні речовини краще засвоюються шкірою за лічені хвилини.

Кожна формула унікальна та вдосконалена, щоб ви отримували максимальний ефект в найкоротші терміни (перші результати можна помітити вже з перших застосувань). А такі проблеми, як: пігментація, акне, розширені пори, сухість і подразнення шкіри, або навпаки надмірна жирність, старіння шкіри — на все це у RejudiCare є особливий підхід для їх вирішення!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Що потрібно знати про ...

КОМЕНТАРІ