У Росії сенатори пропонують розширити список «іноземних агентів»

У Росії сенатори пропонують розширити список «іноземних агентів»

18.11.20 09:27 0 427
Комісія Ради федерації Росії із захисту суверенітету і запобігання втручанню у внутрішні справи країни запропонувала поправки про можливість визнання «іноземними агентами» незареєстрованих неурядових організацій, йдеться в повідомленні на сайті газети Федеральних зборів.

«Іноземними агентами» пропонують визнати неурядові організації, які працюють у Росії без юридичної реєстрації, ведуть політичну діяльність і отримують фінансування з-за кордону.

Голова комісії Андрій Клімов заявив, що головна причина появи цих пропозицій – «безперервні спроби втручання з-за кордону в суверенні справи Росії».

Перший заступник голови комітету Ради федерації з конституційного законодавства і державного будівництва Володимир Полєтаєв сказав, що важливо передбачити у виборчому законодавстві також поняття «кандидат, який виконує функції іноземного агента» і «кандидат, афілійований з особою, яка виконує функції іноземного агента». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Президент Радіо Свобода розповів про роботу служби в Росії в умовах закону про «іноземних агентів»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські дипломати ...
Наступна новина: Сирія: міністр закордонних ...

КОМЕНТАРІ