Політ на повітряній кулі — захоплюючий відпочинок і яскравий подарунок друзям!

Політ на повітряній кулі — захоплюючий відпочинок і яскравий подарунок друзям!

18.11.20 09:10 0 1331

Хочете незвично провести вихідні, урізноманітнити дозвілля та здивувати друзів, але не знаєте як це зробити? Це питання нерідко виникає напередодні чергового уїкенда, святкового дня або випадкового вихідного, коли хочеться просто цікаво провести час в колі друзів. Що вибрати, якщо політ на параплані, вертольоті, стрибок з парашутом, хоч і дарує масу емоцій і незабутніх відчуттів, але вже не дивина, кайтінг, колись екзотичне та нове захоплення для любителів гострих відчуттів, за декілька років став мало не настільки ж буденним, як катання на велосипеді. Про картинг, пейнтбол і боулінгу вже й говорити не доводиться. А душа просить і просить нового!

Політ на повітряній кулі: основні переваги

Якщо ви вже все перепробували і нічого не приносить вам задоволення та гострих відчуттів, тоді спробуйте політ на повітряній кулі у Львові, адже він має ряд безперечних переваг:

  • В одному кошику поміщається 4 чоловіки та пілот. Тому, замовивши груповий політ на кулі, можна влаштувати незвичайну розвагу для всієї компанії.
  • Політ на повітряній кулі — самий тихий, мальовничий і водночас безпечний спосіб підкорити небеса. Оскільки спочатку право здійснювати політ на повітряній кулі мали тільки дворяни, Ви та Ваші друзі зможете відчути себе справжніми аристократами.
  • Політ на повітряній кулі та супутня йому програма розраховані на 3 години, тому сам політ може стати як самоціллю поїздки, так і приємним доповненням до вилазки на природу.
  • Політ на повітряній кулі забезпечить Вам заряд бадьорості та гарний настрій, які будуть також доповнені шампанським, врученням пам'ятних грамот і фотографій, зроблених з землі, коли політ починався. Але Вас і Ваших друзів вразить не тільки сам політ, але і барвиста церемонія посвяти в повітроплавці.
  • Перед тим, як політ на повітряній кулі почнеться, Ви, за бажанням, зможете поспостерігати процес підготовки аеростата до польоту, і навіть прийняти в ньому участь.
  • Політ на повітряній кулі стане прекрасним подарунком до Дня Народження, ювілею, весілля Вашого друга або подруги. Прекрасним способом зробити такий подарунок стане подарунковий сертифікат, який дозволить здійснити політ в будь-який день протягом цілого року.

Висновки

Немає нічого кращого, ніж холодного зимового вечора в колі друзів згадувати спільну поїздку в гори, сплав по річці або... політ на повітряній кулі, тому додайте в скарбничку Ваших спогадів ще одну яскраву подію!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 126)
Наступна новина: Українські дипломати ...

КОМЕНТАРІ