Надія Мейхер з’явиться у спокусливій фотосесії колекційного фотоальбому

Надія Мейхер з’явиться у спокусливій фотосесії колекційного фотоальбому

19.11.20 12:30 2 1044

Відома співачка, актриса, учасниця Танців з зірками, мати трьох дітей Надія Мейхер знялась у фотосесії, яка виконана у легендарному французькому стилі harcourt. Світлини увійдуть до колекційного фотоальбому Аркур.Натхнення.

Про це стало відомо з програми ЖВЛ на 1+1. Раніше гостями ЖВЛ були Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, а цього разу до студії запросили фотографа та автора зіркового проєкту Ростислава Ріпку, у об’єктиві якого українські селебрітіс розкриваються в досі небачених, незвичайних образах і діляться найпотаємнішим.

За рекордні два з половини місяці Ростиславу вдалося зняти в своєму фотокіно в найнеочікуваних образах 37-м відомих українок. Серед них ведучі «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс та Людмила Барбір, акторка Ольга Сумська, лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, MARUV, Надія Мейхер та інші.

«Я себе відчувала кіноактрисою. Тематика, яку обрав Ростислав, була дуже близька мені», – поділилась Надія Мейхер.

Для фотосесії Надія обрала одяг своєї марки meiher by meiher, а образи запропонував Ростислав Ріпка.

На першому образі Надія постане в спокусливій білій чоловічій сорочці оверсайз з оголеними плечима. Для другого - обрали чорну сукню ручної роботи зі вставкою. А для третього Надія надягла лаконічний чорний плащ з білими вставками.

За словами Ростислава, саме любов до жінок надихнула його створити найбільший в Україні фотопроект у французькому стилі аркур. Ідею він обмірковував довгих дев’ять років. Цей стиль наче кінокадри, що застигли на фото, народився у Парижі в 30-ті роки. Найвідоміші кінодіви - Марлен Дитрих, Катрин Денев - мають легендарні портрети Аркур.

Сам фотограф описує свій арт-фотопроєкт так: «Це застиглий кадр з німого кіно!»

Передзамовити та першим у лютому отримати ексклюзивний фотоальбом можна за посиланням:

https://ripka.book24.ua/

Підписуйтесь на Instagram сторінку @harcourtinspiration і слідкуйте за новинами. Імена зіркових муз-героїнь фотоальбому будуть розкриватися за хештегом #АркурНатхнення #Натхнення.

Інтерв’ю Ростислава Ріпки для ЖВЛ:


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
shaxmin - 19.11.20

думки здорові, але важко читати, не знаю чому.

аватар країна
LittleHux - 19.11.20

хорошая идея.