Автоматичні вимикачі: основні переваги

Автоматичні вимикачі: основні переваги

19.11.20 12:57 9 985

Розвиток електротехнічного ринку диктує свої умови розвитку продукту. Конструкторські бюро заводів-виготовлювачів покращують не тільки перевірені часом рішення, а й представляють інноваційні розробки. Зокрема, широке поширення та застосування в останні роки отримали сучасні автоматичні вимикачі в литому корпусі. Про переваги та особливості конструкцій цих апаратів і піде мова далі. Ну а розповість нам про це співробітник ДП "МЕЗОН-ЕЛЕКТРОКАБЕЛЬ": https://mezoncable.com.ua/, де ви безпосередньо можете купити автоматичні вимикачі ІЕК, ABB та Schneider.

6 переваг сучасних автоматичних вимикачів в литому корпусі:

  • Компактні габарити. Сучасні автоматичні вимикачі в литому корпусі у 2 рази компактніші аналогічних апаратів попередніх поколінь. Нова конструкція автоматів дозволяє більш ефективно використовувати внутрішній простір електричного щита, не знижуючи технічних характеристик захисних апаратів. Це дозволяє ще на етапі проектування закладати корпусу менших габаритів, що знижує вартість кінцевого рішення.
  • Модульність конструкції. Принцип модульної побудови вимикачів в литому корпусі дає можливість самостійно вбудовувати додаткові аксесуари та розширювати ряд функцій апарату захисту відповідно до потреб і вимог щодо організації захисту електричної мережі. Дооснастити апарат може сам замовник вже після безпосереднього придбання автоматичного вимикача, тобто споживачеві не потрібно замовляти необхідне виконання апарату у заводу-виготовлювача. Аксесуари дозволяють управляти автоматичними вимикачами дистанційно, а також отримувати інформацію про поточний стан апарата.
  • Сучасні матеріали корпусу. У конструкції сучасних вимикачів в литому корпусі застосовується пластмаса, яка не підтримує горіння. Премікс BMC, наповнений скловолокном, використаний для захисту найвідповідальнішого вузла автоматичного вимикача — контактної групи. Він витримує великий термічний вплив електричної дуги, що дозволяє зберегти цілісність не тільки оболонки контактної групи, а й, отже, корпусу апарату. Фенопласт і ДСВ, які застосовувалися в конструкції вимикачів попередніх поколінь, мають теплостійкість 250 і 300 градусів відповідно. Ці значення помітно нижчі 960 градусів, які може витримати BMC премікс.
  • Сучасна контактна система. В сучасних автоматичних вимикачах за рахунок подвійного розриву головного ланцюга забезпечується ефективне струмообмеження. Контактна система мостового типу забезпечує надійне відключення струму короткого замикання до 65 кА. Ефект струмообмеження дозволяє мінімізувати можливі перешкоди для струму короткого замикання не тільки на компоненти електричної мережі, а й безпосередньо на сам апарат захисту.
  • Побудова повністю селективних систем захистів. На базі сучасних автоматичних вимикачів можлива реалізація повністю селективних систем захистів. Мікропроцесорні роз'єднувачі вимикачів відрізняються високою точністю виконання захисних характеристик і мають широкий ряд налаштувань.
  • Принцип каскадування або легальний спосіб заощадити. Цей принцип дозволяє встановлювати нижчі вимикачі з меншою відключаючою здатністю, якщо «вище» встановлено струмообмежувальний автоматичний вимикач. Заводи-виробники надають відповідні таблиці каскадування і дають гарантію надійності захисту при такому компонуванні апаратів в мережі, що безпосередньо захищається. Це дозволяє споживачеві істотно економити кошти, залишаючись впевненим в якісному захисті власної електричної мережі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 125)
Попередня новина: Преимущества автовыкупа
Наступна новина: Преимущества охоты с ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ornochka - 19.11.20

Ну жесть звичайно ...

аватар країна
DemkinDenis - 19.11.20

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
basyaswag - 19.11.20

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
Isopreene - 19.11.20

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
i_choose_anime - 19.11.20

відмінний приклад стоїть контенту

аватар країна
PoloSkin - 19.11.20

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
severostro - 19.11.20

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
wendyviolence - 19.11.20

Действительно интересная тема.

аватар країна
the8xx8 - 19.11.20

Вы Преувеличиваете.