Перший етап вакцинації від COVID-19 охоплюватиме передусім медиків – Степанов

Перший етап вакцинації від COVID-19 охоплюватиме передусім медиків – Степанов

21.11.20 08:53 0 385
Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що працівники галузі охорони здоров'я будуть у пріоритеті ?першого етапу щеплень від COVID-19.

«Завершилась онлайн-конференція з представниками COVAX (ініціативи щодо глобального доступу до вакцин проти COVID-19). Було визначено подальший план дій щодо поставки майбутньої вакцини в Україну. Було визначено подальший план дій щодо поставки майбутньої вакцини в Україну. Наша держава отримуватиме її декількома траншами. Перший становитиме близько 1 млн 200 тисяч доз. У пріоритеті ?першого етапу щеплення –працівники галузі охорони здоров'я. Люди, які щохвилини наражають себе на небезпеку, рятуючи інших», – повідомив Степанов у фейсбуці.

За його словами, усього в рамках COVAX планується надати Україні близько 8 мільйонів доз вакцини проти коронавірусної інфекції.

«Наші наступні кроки у співпраці з COVAX – підписання технічної потреби від України та умов співпраці», – додав Степанов.

Напередодні головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що Україна отримала підтвердження від ініціативи COVAX, створеної для швидкого і справедливого доступу вакцин від COVID-19 у світі, що може розраховувати на виділення на безплатній основі вакцини від коронавірусної хвороби для 20% населення. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Антибіотики – не картопля, ними не запасешся». Українців застерігають від самовільного вживання ліків

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ