У Кремлі існує «молдовський відділ»,пов’язаний із розвідкою – розслідування RISE Moldova

У Кремлі існує «молдовський відділ»,пов’язаний із розвідкою – розслідування RISE Moldova

23.11.20 11:04 0 484
Під час кампанії з виборів президента Молдови в засобах інформації з'являлося багато фейків, частину з яких запускали з Росії, повідомили проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії ТБ молдовські журналісти-розслідувачі з RISE Moldova.

«За два тижні до виборів журналісти RISE Moldova опублікували гучне розслідування про російських кураторів молдовських політиків. Серед доказів – архіви генерала (Служби зовнішньої розвідки Росії Володимира) Чернова, листування і дзвінки (проросійського експрезидента Молдови Ігоря) Додона», – ідеться в сюжеті Крим.Реалії ТБ.

«Був випадок, який ми знайшли в архіві Чернова, що за кілька днів до міжнародної конференції в Мюнхені Ігор Додон передавав в посольство Росії текст свого виступу. Що молдовські експерти з безпеки розцінили як нонсенс і неприйнятну поведінку для президента країни», – розповів редактор російськомовного відділу RISE Moldova Володимир Тхорік.

Докладніше про російський вплив на політиків у Молдові дивіться 22 листопада, в сюжеті Крим.Реалії ТБ. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Санду виступила за виведення російських військ з Придністров'я

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ