Коли може знадобитися консультація косметолога?

Коли може знадобитися консультація косметолога?

24.11.20 15:52 0 576

Починаючи з найдавніших часів люди дбали про свою красу. Уже тоді була необхідність захищати шкіру обличчя, шиї та рук від впливу холодного вітру, палючого сонця і неприємних кліматичних опадів. Сьогодні правильний підхід до здоров'я шкірних покривів може надати тільки досвідчений лікар-косметолог. Наявність такого фахівця в штаті косметологічного салону body-care.com.ua в Запоріжжі дозволяє з повною впевненістю пропонувати клієнтам повний комплекс омолоджуючих і оздоровчих процедур для шкіри.

Навіщо потрібен лікар-косметолог?

Хотілося б, щоб в минуле пішов стереотип, що в більшості випадків жінка повинна сама справлятися з проблемами шкіри, а чоловікам абсолютно не потрібні консультації косметолога. Однак ніхто, наприклад, не лікує зуби самостійно, а в разі потреби обов'язково звертається до стоматолога. Чому ж тоді проблеми шкіри відносяться, на думку більшості жителів нашої країни, до другорядних? Як правило, до послуг косметолога пацієнти вдаються вже досить пізно, коли лікування вимагає багато додаткових зусиль та досліджень. Тому оптимальним виходом у такій ситуації буде регулярне відвідування косметологічного кабінету.

Всупереч поширеній думці не тільки дорослим може знадобитися консультація косметолога. Юні пацієнти також мають потребу в цьому, оскільки в дитячому та підлітковому віці шкіра людини схильна до багатьох порушень, які вимагають професійного втручання. А процес старіння організму літніх людей супроводжується змінами структури шкіри, який вимагає якісного та грамотного спостереження.

Що собою являє прийом косметолога?

Кваліфікований лікар, який має спеціальну освіту в цій сфері, що володіє повним багажем необхідних знань, потрібен практично всім людям незалежно від статі та віку. Тому записатися на прийом до цього спеціаліста може кожен, хто бажає отримати своєчасну допомогу від справжнього професіонала.

Під час першого візиту до лікаря прийом пацієнта відбувається в наступному порядку:

  • оцінка скарг пацієнта;
  • визначення стану поверхневих тканин шкіри;
  • виявлення конкретних дефектів і патологій, які передбачають косметичну корекцію;
  • визначення способу позбавлення від недоліків.

Перш ніж приступити до здійснення безпосереднього процесу виправлення порушень, лікар-косметолог обов'язково надає весь план дій пацієнтові для спільного узгодження проведення процедур, ознайомить з цінами на послуги та відповість на всі наявні питання.

Що пропонує сучасна косметологія?

Найбільш часто в косметологічні кабінети та клініки звертаються люди з метою проведення омолоджуючих процедур або виправлення деяких дефектів шкіри. Сучасна апаратура, яка є в розпорядженні цих установ, дозволяє проводити наступні процедури:

  1. ліфтинг;
  2. мікрострумова терапія обличчя;
  3. лазерна терапія;
  4. пілінг;
  5. контурна пластика;
  6. мезотерапію та інші.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)
Попередня новина: Как стать дизайнером ...
Наступна новина: DVD vs Blu-Ray: що краще?

КОМЕНТАРІ