Угорщина повідомила про тестування російської вакцини від коронавірусу

Угорщина повідомила про тестування російської вакцини від коронавірусу

25.11.20 10:40 0 404
Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що Угорщина працює над випробуванням російської вакцини проти коронавірусу після того, як минулого тижня його країна стала першою в Європі, що отримала зразки Sputnik V.

Сійярто 23 листопада повідомив, що 10 початкових доз препарату, названого у серпні президентом Росії Володимиром Путіним першою в світі зареєстрованою вакциною проти COVID-19, протестують в Угорщині на безпечність та ефективність.

Минулого тижня Сійярто заявив, що між угорським виробником ліків і російськими партнерами тривають переговори про можливе виробництво цього препарату всередині країни.

Читайте також: Медведчук знову зустрівся з Путіним у Москві. Президент Росії пообіцяв йому вакцину від COVID-19

Sputnik V вже був використаний в Росії для медичних працівників та інших груп із зони ризику, не зважаючи на те, що він не пройшов розгорнутих клінічних випробувань. Він також ще не оцінений Європейським агентством з лікарських засобів.

Петер Сійярто каже, що Угорщина як член ЄС також веде переговори з трьома китайськими виробниками вакцин і закупила 2,8 мільйона доз китайського противірусного препарату. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ВООЗ перевірить російську вакцину від коронавірусу

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Росії відмовив у ...
Наступна новина: У Киргизстані пропонують ...

КОМЕНТАРІ