Що подивитися у Львові?

Що подивитися у Львові?

25.11.20 14:17 12 1255

Львів — це одне з найстаріших українських міст, чия історія налічує кілька століть. Приїхавши сюди, ви напевно подумаєте, що опинилися в самому центрі Європи. Львів буквально усіяний численними історичними будівлями, виконаними в найстарішому європейському стилі. Сюди щорічно з'їжджаються численні туристи та мандрівники, причому не тільки з України, але й із сусідніх держав. Приїжджати до Львова необхідно як мінімум на кілька днів. Одного дня на таке велике історичне місто — це мало. Тому, плануючи відпустку, розраховуйте як мінімум на 3-4 дні, які належить провести тут. Цього часу буде досить, щоб ознайомитися з історією та культурою західного міста України.

День перший

Одним із найбільш унікальних місць Львова вважається «Криївка». Це укриття воїнів Української Повстанської Армії (УПА). Тут ви побачите колекцію військової техніки, німецькі гранати, гранатомети, радіостанції та шифрувальні машини. Нині ресторан «Криївка» хороший не просто смачною кухнею, скільки атмосферою. Тут вас чекатимуть українська горілка, смачна ковбаска і, звичайно ж, сало. Багато туристів запитують, як дістатися до «Криївки»? Дійсно, з цим є проблема, оскільки знайти у Львові будь-які покажчики не вийде. Якщо ви налаштовані дістатися до цього місця, тоді пам'ятайте, що воно розташовується прямо навпроти міської Ратуші.

Мабуть, найбільш улюблене місце і туристів, і львів'ян — це парк Високий замок. Парк розташований на Замковій горі. Діставшись сюди, ви зможете не тільки провести час із користю для себе, а й дістанете унікальну можливість насолодитися краєвидами Львова, які відкриваються з цього місця. Вирушивши сюди рано вранці, ви зможете насолодитися не тільки панорамою, але й тишею, яка додасть романтики. Це затишне та приємне місце, де можна як відпочити на самоті, так і провести час в інтернет-казино. Тут ви можете знайти й отримати безплатні обертання в ігрових апаратах і наблизити себе до великого виграшу.

День другий

Бажаєте насолодитися красивими архітектурними спорудами Львова? Тоді вирушайте назустріч до Латинського кафедрального собору. Він розташовується на території Старого Львова. Шпиль собору простягається на довжину 67 метрів, тому ви легко знайдете це місце. Собор Успіння Діви Марії будували впродовж 100 років. Протягом усього існування зовнішній вигляд собору постійно змінювався. Сьогодні перед нами будівля, яка востаннє зазнала найсерйозніших змін у XVIII столітті.

Гуляючи по Старому Львову, ви будете постійно повертатися до площі Ринок. Площа виконана в стилі, характерному для центрально-європейських площ Середніх віків. Після масштабної пожежі в 1527 році не залишилося старих дерев'яних будівель, лише підвали. Італійці, русини, німці, вірмени, поляки та євреї, які проживали у Львові, брали участь у реставрації.

Один із найбільших і найкрасивіших театрів України — Львівський оперний театр. Він розташовується саме в місті Львові. У залі є люстра з дорогоцінних матеріалів. А на другому поверсі збереглися хороми імператора Франца Йосифа. Це місце рекомендують до відвідування всім туристам.

У Львові є ще один історична пам'ятка — собор Святої Ольги та Єлизавети. Його висота становить 85 метрів, і виконаний він у неоготичному стилі. Загалом, у цьому красивому місті дійсно велике число пам'яток та архітектурних споруд, гідних уваги. Ви можете істотно розширити свою програму, якщо затримаєтеся тут довше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 122)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
PIRATESPIRAT - 25.11.20

Большое спасибо, прикольно написанно креативно

аватар країна
PatsanchikBot - 25.11.20

А какой это движок? тоже хочу блог завести

аватар країна
lebedevars - 25.11.20

Даже и не докопаешься.

аватар країна
alex2k7 - 25.11.20

познавательная тема

аватар країна
Byjibba - 25.11.20

ништяг, все правильно написано. Молодец!

аватар країна
VitMercer - 25.11.20

ВАУ....=)

аватар країна
Robinkaos - 25.11.20

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
alexajax - 25.11.20

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
nesapka - 25.11.20

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
pidortupoy - 25.11.20

чего тока не придумают...

аватар країна
Gujilo - 25.11.20

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
lookatme555 - 25.11.20

Готовий дискутувати по темі?