«Динамо» Київ позбулося шансів на вихід у плей-оф Ліги чемпіонів

«Динамо» Київ позбулося шансів на вихід у плей-оф Ліги чемпіонів

26.11.20 19:06 3 713

Біло-блакитні вперше за чотири роки повернулися в груповий етап Ліги чемпіонів, але всі перемоги залишилися на стадії кваліфікації. У межах четвертого туру столичний клуб вдома зіграв із «Барселоною», але протримався всього лише один тайм.
 
Перша половина зустрічі завершилася 0:0, а ось у другому таймі гості забили чотири м'ячі. Для каталонського клубу ця перемога стала четвертою в чотирьох матчах. Букмекерські контори України впевнені, що каталонці пройдуть весь груповий етап без поразок, і не впевнені в тому, що «Динамо» зможе поборотися за вихід до наступного раунду.

Шанси на плей-оф

Підопічні Мірчі Луческу набрали всього одне очко в чотирьох матчах, але цього достатньо, щоби залишатися на третьому місці, яке дає право на вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи.
 
«Динамо» та «Ференцварош» не можуть розраховувати на боротьбу за місце в топ-2, але мають рівні шанси на продовження єврокубкового сезону. «Барселона» і «Ювентус» уже забезпечили собі участь у плей-оф Ліги чемпіонів, тому шанси на перемогу «Динамо» та «Ференцвароша» в іграх із суперником автоматично зростають.
 
Сезон 2020/2021 дуже складний. Накладають відбиток коронавірус і складний графік, тому в умовах, коли основне завдання вирішено, тренери підуть на ротацію складу, щоби надати відпочинок лідерам.
 
У рамках п'ятого туру «Ференцварош» вдома зіграє з каталонською «Барселоною». Іспанці невдало стартували в  Ла Лизі та після 8 матчів розташовуються на незвичному 13-му місці в турнірній таблиці. У матчах, що залишилися 2020 року, пріоритет у головного тренера команди буде на домашньому чемпіонаті. «Ференцварош» показав хороший футбол у матчі з «Ювентусом» і поступився, пропустивши в кінцівці зустрічі.
 
У «Динамо» суперник у п'ятому туру більш грізний. «Ювентус» набрав хід і повернувся в чемпіонську гонку в Серії А, та всього на чотири очки відстає від лідера. У Лізі чемпіонів команда Пірло програла тільки «Барселоні», а з огляду на наявність у команді Кріштіану Роналду, настрій на матч-відповідь із каталонцями буде серйозний. Перемога в домашньому матчі над «Динамо» Київ залишить «Ювентусу» шанс на перше місце у квартеті. Будь-який інший результат майже автоматично виводить «Барселону» на перше місце в групі за підсумками турніру.
 
Незалежно від результату матчів п'ятого туру, для «Ференцвароша» й «Динамо» все вирішиться на «Олімпійському» стадіоні в Києві. Груповий етап для команд завершиться очним протистоянням і поверненням Сергія Реброва в Київ. У межах першого кола «Ференцварош» вдома вирвав нічию. Біло-блакитні забили два м'ячі в першій половині зустрічі, але в другій двічі пропустили. Переможець матчу посяде третє місце в групі. У разі нічиєї 0:0, 1:1 та рівності очок далі пройде «Динамо» Київ. За рахунку 2:2 й рівності очок враховуватимуться додаткові показники, нічия 3:3 виведе до Ліги Європи угорський «Ференцварош». Матчі п'ятого й шостого турів групового етапу Ліги чемпіонів пройдуть 2 та 8 грудня.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 124)
Попередня новина: Як вибрати дозатор для ...
Наступна новина: Чому полягають переваги ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
orion89 - 26.11.20

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
godofyourutopia - 26.11.20

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
Evgen812 - 26.11.20

автору спасибі за пост !!