Переваги каркасного будинку

Переваги каркасного будинку

28.11.20 00:35 18 964

Багато хто з вас чув про каркасні будинки як про зручні, швидкомонтовані та недорогі будівлі. Це дійсно так. Сьогодні все більше та більше людей переїжджають саме в них. Нумо розберімося що ж їх так вабить. Ну а розповість нам про це співробітник компанії «Квадратні Метри»: https://www.m2-house.com.ua/ru/, в якій ви безпосередньо можете замовити каркасний будинок в Дніпрі.

Каркасні будинки: що потрібно знати?

Технологія побудови каркасних будинків досить зрозуміла, хоч і відрізняється від звичної. Спочатку зводиться каркас будинку, після цього обшиваються стіни, а потім за потреби вони утеплюються спеціальними матеріалами. Чому в разі потреби? Не всім людям будинок потрібен для повноцінного проживання, тому вони можуть і не використовувати всі його можливості.

Переваги каркасного будинку:

  • Ціна та терміни зведення. Такий тип будинків дуже зручний і доступний. Наприклад, готовий будинок може бути зведений всього за 1-2 місяці, що для будівництва — дуже короткий термін. Це одна з причин його популярності та одна з головних переваг каркасних будинків.
  • Збереження тепла. Є люди, які не довіряють каркасним будинкам. Головна з причин — стійкість до холоду. Джерело такого занепокоєння зрозуміле: адже стіни каркасних будинків часом бувають досить тонкими. Однак акцент варто поставити на слові «бувають». Історична довідка: вперше каркасні будинки з'явилися в країнах Скандинавії (Норвегія, Данія, Швеція), де люди однозначно розумілися на утеплення своїх будинків. У кожному будинку стояв камін, який успішно опалював все приміщення взимку. Також такі каркасні будинки зустрічалися на півночі Німеччини.
  • Прості матеріали. Матеріали, які використовуються при будівництві, мають малу вагу, що дає можливість обходитися фізичною силою. А саме будівництво може проходити за будь-якої погоди.
  • Внутрішні роботи. Стіни всередині приміщень після закінчення будівництва завжди залишаться рівними. Це говорить про те, що вам не знадобиться витрачати великі кошти на оздоблювальні роботи.
  • Стійкість до зовнішніх факторів. Каркас будинків виготовляється з дерева або металу, що робить основу будинку досить міцною, щоб витримати будь-яку негоду. Ви здивуєтеся, але саме каркасні будинки найкраще поводяться при землетрусах.
  • Будь-який сценарій використання. Каркасний будинок можна побудувати як великої площі для сім'ї з 4-5 чоловік, так і зовсім невеликий, «дачний». Відрізнятися вони будуть за багатьма параметрами: матеріалом каркасу, матеріалом стін, кількістю утеплювача і так далі. Однак при всіх відмінностях вони мають однакову конструкцію, що говорить про широкий вибір таких будинків. Це робить їх повсюдно використовуваними та неймовірно популярними.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
redutfor - 28.11.20

Через деякий час Ваша стаття стане популярною. Запам'ятайте мої слова.

аватар країна
tinych - 28.11.20

Побольше б таких постов на блоге.

аватар країна
Eligosss - 28.11.20

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?

аватар країна
presidentus - 28.11.20

Стаття неоднозначна - не можна кидатися в крайності.

аватар країна
Levanty - 28.11.20

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
hdhdxjojo - 28.11.20

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
Sid_2017 - 28.11.20

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!

аватар країна
prognoz_bukmeker - 28.11.20

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
ya_nice - 28.11.20

спасибо за интересную ретроспективу!

аватар країна
MaxAdept - 28.11.20

Супер-пупер!

аватар країна
Coxacola - 28.11.20

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
zusinka - 28.11.20

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
Gambit_one - 28.11.20

У вас абстрактное мышление

аватар країна
Sanimuri - 28.11.20

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
suck_all - 28.11.20

Коротше, справа до ночі. Після статті реально розморило ... Пішов спати.

аватар країна
Repetur - 28.11.20

Ух ти :) Здорово як!

аватар країна
JQXAHH - 28.11.20

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!

аватар країна
ARTEM231 - 28.11.20

Мне, например есть чем поделиться, думаю не только мне.