Переваги вікон REHAU

Переваги вікон REHAU

30.11.20 01:22 2 993

Серед маси сучасних профільних систем провідним рішенням є продукти REHAU - вікна та вхідні двері, ставні і рольставні, фасади цієї німецької торгової марки становлять переважну частку від усіх віконних і дверних конструкцій з ПВХ. Очевидно, що такій популярності ТМ зобов'язана своїми високими стандартами якості та строгості контролю на власному виробництві і в цехах партнерів. У своїй ніші вікна Рехау стали синонімом надійності та незаперечним еталоном в експлуатаційних якостях. Далі, ми розглянемо основні переваги вікон даного бренду. Ну а розповіть нам про це співробітник "Вікнова Плюс", на сайті якої безпосередньо можна замовити вікна Рехау в Києві з установкою.

Головні плюси віконних профілів REHAU

  • Теплоізоляція. Ціни на теплоносії ростуть з року в рік, а зими теплішими, на превеликий жаль, не стають. Саме тому є сенс вкластися в добротні вікна одного разу та платити за опалення менше, ніж щороку засмучуватися при оголошенні нових тарифів на газ та електрику. Окрім того, відсутність протягів - це один з головних чинників хорошого імунітету проти захворювань в зимовий час. Та й жити в будинку, де температура розподілена рівномірно, значно приємніше.
  • Зламобезпека. Вікна та балконні двері перших поверхів надзвичайно привабливі для злодіїв, а статистика свідчить, що щохвилини по всій земній кулі відбувається кілька крадіжок зі зломом. Розробка профільної системи Рехау, зокрема, спрямована і на підвищений захист від дій зловмисників.
  • Звукоізоляція. Постійний шум можна віднести до малопомітним факторів, які шкодять здоров'ю та нервовій системі людини. Якщо вікна будинку виходять на вулицю з інтенсивним рухом або поблизу розташований аеропорт, говорити про комфорт не доводиться. REHAU дає споживачеві широкий діапазон рішень з різними можливостями шумоізоляції.
  • Практичність. Догляд та обслуговування пластикових вікон необтяжливі. Сам матеріал не збирає пил, тому на очистку не піде багато часу. Конструкція не деформується під дією вітру або температурних коливань, а скло мають чудові оптичні характеристики.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 122)
Попередня новина: Коли потрібен ...
Наступна новина: Защитное закаленное стекло ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
LukaLenin - 30.11.20

О чем глаголят все эти люди в комментах?

аватар країна
unFlawed - 30.11.20

Большое спасибо. Очень полезная информация