Як правильно вибрати стоматологічну клініку та стоматолога?

Як правильно вибрати стоматологічну клініку та стоматолога?

30.11.20 13:58 11 896

У багатьох людей дуже часто виникають питання: "На які критерії варто орієнтуватися при виборі стоматологічної клініки? Чи варто довіряти відгуками і як визначити кваліфікацію фахівців?". Спробуємо розібратися. Ну а допоможе нам в цьому співробітник стоматологічної клініки "Z3stomat": https://z3stomat.com.ua.

Вибираємо стоматологію

Лікування зубів не можна назвати приємною процедурою, і багато людей перед відвідуванням стоматологічної клініки відчувають непереборний страх. Найчастіше це обумовлено невдалим попереднім досвідом відвідування стоматолога.

При цьому слід розуміти, що стоматологія сьогодні і стоматологія 10-річної давності - це абсолютно різні речі. Сучасні методи лікування, протезування та проведеннях інших маніпуляцій забезпечують відсутність у пацієнта гострих больових відчуттів, а перебування в кріслі стоматолога роблять максимально комфортним. Але як вибрати стоматологічну клініку, в якій ви будете почувати себе в безпеці та зможете повністю довіритися своєму лікарю?

Ознаки хорошої стоматологічної клініки:

  • Зверніть увагу на рекламу. Якщо клініка може дозволити собі оплачувати тривалу рекламну кампанію, швидше за все вона не зазнає фінансових труднощів і обладнана відповідно до останніх досягнень в сфері стоматології.
  • Не буде зайвим порівняти ціни в різних клініках. Якщо десь вони істотно нижчі - це привід задуматися. Можливо тут економлять на якості, або демпінгують для залучення клієнтів, або нахабно лукавлять, вказуючи неповну вартість послуг.
  • Навіть якщо вам цікава конкретна послуга, поцікавтеся наявністю в клініці фахівців різного профілю. Різноманітність послуг завжди говорить про гідну якість обслуговування. До того ж, вам може знадобитися незапланована допомогу фахівця, якого в даній клініці може не виявитися.
  • У кращих стоматологічних клініках - найкраще обладнання. Зверніть увагу на оснащення клініки. Як правило, більшість стоматологий розміщують фотографії клініки на сайті.

Вибрали стоматологічну клініку - вибираємо фахівця

Здається, ви знайшли стоматологічну клініку, яка відповідає всім заявленим критеріям якості, але вам також необхідно вибрати конкретного фахівця.

Як правило, хороший лікар-стоматолог має при собі посвідчення, дипломи, сертифікати, регулярно підвищує кваліфікацію, бере участь в конференціях для того, щоб залишатися в курсі останніх досягнень в стоматологічній сфері.

До такого лікаря завжди є черга. Якщо більшість осередків в графіку прийому на найближчі пару тижнів заповнені, це хороший знак. Також дуже важливо, щоб лікар міг налагодить з паціентом контакт. Тому, не лишнім буде записатися на консультацію до стоматолога та поспілкуватися з ним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Bethedarkest - 30.11.20

Великолепная идея

аватар країна
Eevgenyy - 30.11.20

відмінний приклад стоїть матеріалу

аватар країна
Amanskii - 30.11.20

мудро

аватар країна
Repuls3r - 30.11.20

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
admiralc - 30.11.20

круто

аватар країна
EvgoEvgo - 30.11.20

Всегда приятно читать умных людей. Спасибо!

аватар країна
Apiter - 30.11.20

хороша ідея.

аватар країна
Pypkins - 30.11.20

Классно!

аватар країна
mothefucker2288 - 30.11.20

Большое спасибо. Очень полезная информация

аватар країна
exrebenok - 30.11.20

У вас абстрактное мышление

аватар країна
vetal2000 - 30.11.20

Каменты жгут! :-D