Спальний мішок — комфорт під наметом

Спальний мішок — комфорт під наметом

30.11.20 16:05 12 1327

Кожен, хто хоча б раз відправився в похід на кілька днів, знає, наскільки важливий сон під час подорожі. Після поганого нічного сну складно добре почати інший активний день та безтурботно насолоджуватися красою навколишньої природи. На хороший нічний сон в наметі впливає безліч факторів, найбільш важливими з яких є комфорт. Якісний спальний мішок дозволить вам відновитися в сприятливих умовах, завдяки чому ви можете продовжити свою подорож з оновленою енергією.

Спальний мішок — основа здорового сну в туристичних умовах

Ситий, ви виходите з намету, готуєте сніданок, заливаєте чай окропом з туристичної плити та продовжуєте подорож в чудовому настрої — це прекрасний початок дня кожного відпочиваючого. Багато чого залежить від продуманого екіпірування з хорошим похідним спорядженням. Ознайомтеся з пропозицією магазину Terra Incognita, щоб вибрати обладнання, що відповідає вашим очікуванням — тут ви знайдете широкий вибір моделей від відомих брендів, які роками цінувалися вимогливими туристами та любителями активного відпочинку. Висока якість, відмінні параметри та ергономіка йдуть рука об руку з вигідною ціною — у нас ви отримаєте модель, яка дозволить пережити навіть найхолоднішу ніч з повним комфортом.

Максимальний комфорт вночі, мінімальне навантаження днем

Вибираючи спальник, слід враховувати умови, в яких він буде використовуватися. Кожен виробник туристичного обладнання визначає спеціальний температурний діапазон, нижня межа якого може досягати -20 градусів Цельсія. Вибирайте такий, якщо збираєтеся в зимову альпійську експедицію. Сучасні спальні мішки дуже легкі, а в складеному вигляді мають компактний розмір, тому їх не важко носити навіть під час важких походів. Для літнього кемпінгу вам знадобиться спальний мішок з меншою ізоляцією, з оптимальною температурою близько 8-15 градусів за Цельсієм. Їх ергономічний дизайн, мала вага та невеликі габарити в згорнутому вигляді також дозволяють комфортно переміщатися.

Вибирайте конструкцію під свої потреби!

Конструкція — вагомий критерій вибору спальника з урахуванням індивідуальних потреб і переваг. Ми розрізняємо туристичні спальні мішки: ковдра або кокон. Останні характеризуються капюшоном, який зазвичай можна регулювати та точно підігнати під голову, щоб забезпечити максимальний комфорт під час сну. Клаптеві ковдри мають більш просту структуру, засновану на прямокутному плані, вони позбавлені характерного для кокону капюшона і звужуються донизу, завдяки чому забезпечують більшу свободу рухів під час сну, але також забезпечують менший ступінь захисту від холоду, тому підходять тільки для літніх поїздок на лоно природи та в якості покриття при проживанні на турбазах. Кокон більш універсальний — правильно підібраний з урахуванням теплових умов, його можна використовувати в різних обставинах.

Заходьте на сайт інтернет-магазину Terra Incognita та купуйте якісний спальник під ваші потреби!


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)
Наступна новина: Сравнение SSD и HDD

КОМЕНТАРІ

аватар країна
stuxint - 30.11.20

ну что тут скажешь…

аватар країна
hubble8 - 30.11.20

Изумительно!

аватар країна
Sspaces - 30.11.20

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.

аватар країна
Kurmet_ismailov - 30.11.20

Спасибо, статья очень помогла.

аватар країна
horny_bear - 30.11.20

Мало почуттів .. але красиво ...

аватар країна
grib0 - 30.11.20

чого струму не придумають ...

аватар країна
YurasikKarasik - 30.11.20

статья неплохая но название как-то не очень

аватар країна
hubble8 - 30.11.20

Все нравится. Спасибо за пост!

аватар країна
wassapp - 30.11.20

ух ти як крууууууууууутооооооо))

аватар країна
Yo_mum - 30.11.20

відмінно викладаєте

аватар країна
romanovskiy1 - 30.11.20

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
ebloo - 30.11.20

Всегда приятно читать умных людей