Як знайти хорошого репетитора для своєї дитини?

Як знайти хорошого репетитора для своєї дитини?

30.11.20 23:44 4 2010

Коли підходить час підготовки до ЗНО, батьки задумуються, як знайти хорошого репетитора, адже якість освіти в більшості навчальних закладів бажає кращого. Але тут виникає логічне запитання: "А як його правильно вибрати?". Нумо розберімося. Далі, ми розглянемо основні критерії, які допоможуть вам вибрати найкращого викладача для вашої дитини. Ну а розповість нам про це співробітник освітнього порталу https://znanij.net, на якому ви безпосередньо доможе знайти репетитора.

5 критеріїв, які можуть допомогти знайти гарного репетитора:

  1. Давно готує до ЗНО. Важливо, щоб викладач знав актуальні критерії оцінювання та нюанси оформлення робіт. Він підкаже на що слід звернути особливу увагу та надасть лайфхаки для успішної підготовки. Гарний викладач має досвід викладання не менше 5 років.
  2. Відмінно знає предмет. Зверніться до уваги, в якій області сконцентровані знання, навички та діяльність репетитора. Якщо він працює вчителем фізики, навряд чи варто займатися ним підготовкою до ЗНО з математики.
  3. Має хороші відгуки. Прислухайтесь до думки інших людей. Почитайте відгуки: дізнайтесь про сильні та слабкі сторони репетитора, методи навчання та підходи до різних учнів.
  4. Серйозно відноситься до роботи. Перенесення занять можуть негативно сказатися на графіку підготовки та успішності учня. Саме тому, має бути чітко складений графік занять. Це потрібно для того, щоб учень міг успішно освоювати свою програму.
  5. Не викликає занепокоєння. Не ігноруйте цей критерій при виборі репетитора. Заняття з людиною, яка готує вашу дитину до випускного екзамену, повинні бути комфортними. Останній рік школи — це і так великий стрес для випускника, тому заняття з репетитором повинні проходити в спокійній атмосфері, без яких-небудь негативних моментів. А це можливо лише з викладачем у якого встановився контакт з учнем.

Висновки

Як бачите вибрати хорошого репетитора для своєї дитини — не так вже й складно. Просто дотримуйтесь цех простих рекомендацій і ви знайдете хорошого спеціаліста, який без проблем підготую її до складання ЗНО.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Архів: що потрібно знати?
Наступна новина: Apple AirPods 2: основні ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
oblitus_pluto - 01.12.20

Вы Преувеличиваете.

аватар країна
teleglobal - 01.12.20

реальна тема

аватар країна
paseti - 01.12.20

Величезне дякую!

аватар країна
Tigrhelp - 01.12.20

Все четко и по делу. Хорошо написано, благодарю.