Apple AirPods 2: основні плюси

Apple AirPods 2: основні плюси

01.12.20 01:46 0 1248

Apple AirPods 2 покоління — багатофункціональні бездротові навушники, які підходять до будь-якого пристрою. Миттєво встановлюють з'єднання, занурюючи у світ якісного та насиченого звучання. AirPods 2 - вдосконалена версія моделі Apple AirPods 1, яка отримала ще більше перетворень та функцій. Далі, ми розглянемо основні плюси даного аксесуару. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://apples.com.ua/apple-airpods-2/, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Переваги Apple AirPods 2:

  • Налаштування в один дотик. Вони оснащені ультра чутливими сенсорами, які «реагують» на зняття навушників (як результат, відтворення звуку зупиняється) та мають здатність автоматичного включення та установки з'єднання.
  • Функція Siri. Вона дозволяє користуватися iPhone дистанційно. Все що потрібно, так це сказати: «Привіт, Siri!» і озвучити завдання, яке вона миттєво виконає. Вибирайте бажані контакти та слухайте від них вхідні повідомлення в автоматичному режимі.
  • «Впровадження» нового чіпа. Модель укомплектована вдосконаленим чіпом Н1, який до 2-х разів підвищує передачу даних між активними пристроями. Гарантує бездротове стабільне з'єднання, активує функцію Siri, «почувши» ваш голос, здатний до 30 % затримувати сигнал, наприклад, якщо ви граєте в комп'ютерні ігри.
  • Управління аудіо функціями. Навушники укомплектовані оптичними сенсорами та акселерометром. При їх взаємодії забезпечується активація мікрофонів для Siri (голосових команд) і телефонних дзвінків, відтворення звуку.
  • «Розпізнають» розмову. Завдяки високоякісному акселерометру, спрямовані мікрофони фільтрують зовнішній шум і покращують звучання голосу.
  • Проста та швидка зарядка. Для цієї мети використовується бездротовий футляр стандарту Qi, в який потрібно покласти навушники. На передній панелі знаходиться світловий індикатор, який свідчить про те, що пристрій заряджається. Другий спосіб зарядки — роз'єм Lightning.
  • Звучання 24 години. Насолоджуйтеся улюбленою музикою без зарядки навушників близько 5 годин, а в режимі розмови — не менше 3 годин! Спеціальний футляр дозволяє заряджати пристрій кілька разів, що гарантує його працездатність протягом доби.

Висновки

AirPods 2 — це висококласні бездротові навушники, беззаперечні переваги яких оцінять справжні цінителі чистого і якісного звуку!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як знайти хорошого ...
Наступна новина: Офіційний курс сягнув 28 ...

КОМЕНТАРІ