Овочевий букет від Сенічкіна,пряме включення сестри в Сніданок з 1+1: як зірки та рідні вітали телеведучу Людмилу Барбір з днем народження

Овочевий букет від Сенічкіна,пряме включення сестри в Сніданок з 1+1: як зірки та рідні вітали телеведучу Людмилу Барбір з днем народження

02.12.20 00:57 0 1717

30 листопада відома українська телеведуча Людмила Барбір відсвяткувала свій день народження. У прямому ефірі Сніданку з 1+1 іменинниця з’явилася у смарагдовому, вишуканому костюмі.

Перші привітання Людмила Барбір отримала від співведучого Руслана Сенічкіна. Величезний та важкий овочевий букет - с цукіні, грибів, перцю та інших овочів.

Та ще один сюрприз від команди Сніданку змусив ведучу розчулитися та не стримувати емоції радості просто у прямому ефірі. На всю країну телезірку привітала рідна молодша на 3,5 роки сестра Люди – Анна, яка живе у місті Вижниця (Чернівецька область).

«Людочко, вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі міцного здоров’я, щастя, нехай все у твоєму житті буде прекрасно, творчого натхнення тобі, моя зірочка. Ми всі тебе дуже любимо, обіймаємо. Ти, найкраща сестричка у світі», – привітала Людмилу її сестра Аня.

Не втрачаючи нагоди Руслан Сенічкін поцікавився у Анни, якою Барбір була у дитинстві.

За словами Ані, вона вдячна батькам, Богу за прекрасну сестра, яка з дитинства їй допомагала, а особливо вчити англійську мову. Аня розповіла, що Людмила завжди могла захистити сестру, якщо щось трапилось.

Не залишились і осторонь колеги по шоу-бізнесу, які засипали телеведучу привітаннями у сторізах та особистих повідомленнях.

«Люда, як круто, що ти з’явилася в житті багатьох людей і змінюєш сенс на краще. Ціную й поважаю. З Днем народження!», – написав Руслан Сенічкін у своєму Instagram.

«Многая та благая літа, Людмило. Міцного здоров’я й активного світського життя»,
- написала у сторізу Катерина Осадча.

«Моя люба квіточка, з днем народження. Нехай все вдається!», – привітала танцівниця Яна Цибульська, дружина Дмитра Жука, з яким Барбір танцювала у «Танцях з зірками».

Також Людмила отримала привітання і від зіркового фотографа Ростислава Ріпки, автора фотоальбому Натхнення у стилі аркур, для якого Людмила нещодавно знялась.  

Іменинниця у своїх соц мережах  подякувала за привітання:

«З самого ранку так багато квітів. Дякую всім за привітання, букети. Ви мене так розчулили, що важко було вести ефір. Відчуваю щастя та радість від того, що вас у мене так багато й у нас з вами такий зв'язок».

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)
Наступна новина: 56 країн-членів ОЗХЗ ...

КОМЕНТАРІ