На Тернопіллі володимир Труш привітав працівників прокуратури з їхнім професійним святом

На Тернопіллі володимир Труш привітав працівників прокуратури з їхнім професійним святом

02.12.20 09:15 0 387
Очільник краю відзначив особливу роль працівників прокуратури в умовах пандемії та подякував за ефективну та плідну роботу і вручив цінні подарунки та грамоти.

«Працівники прокуратури роблять вагомий внесок у становлення сучасної правової держави. В цьому залі зібралися люди, які дотримуються закону, честі й совісті. Хочу привітати Вас з вашим професійним святом! В цей день, я бажаю вам успіхів, професійних здобутків, щастя і злагоди в домівках, міцного здоров'я та добробуту! І щоб реформа прокуратури дозволила стати вам повністю процесуально незалежними! Від ваших рішень залежать людські долі, які будуть або скаліченні, або справедливо покарані», - наголосив Володимир Труш.

Нагадаємо, День працівників прокуратури відзначається щорічно 1 грудня. Свято встановлено в Україні «…ураховуючи визначну роль органів прокуратури України у зміцненні законності, захисті прав людини та громадянина, а також внесок працівників прокуратури у справу розбудови України як правової держави…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників прокуратури» від 2 листопада 2000 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ