Що собою являє демісезонне пальто?

Що собою являє демісезонне пальто?

04.12.20 23:24 4 1743

Як і багато речей в моді, слово «демісезонне» прийшло до нас із Франції — від слова demisaison (перехідний час року). Тепер ми часто говоримо «демісезонне пальто» із розумінням, що воно придатне для носіння навесні та восени. Мабуть, немає жодної модниці, у якій дверцята гардеробу не приховували б цей чарівний одяг міжсезоння з усіма її перевагами. Чудово було б, коли таких пальто є декілька штук. І відрізнятися вони повинні не тільки фасоном, кольором, але й відповідати настрою жінки, особливо мінливому навесні та восени.

Які бувають демісезонні пальта?

Жіночі демісезонні пальта завжди відрізняються різноманітністю стилів, кольором, нестандартними деталями, можливістю використовувати різні аксесуари — від шийної хустки, до горжети з натурального хутра.

Купити демісезонні пальта прямого силуету, приталеного і напівприталена, Ви легко зможете зайшовши у відповідний інтернет-магазин (наприклад, тут). Оригінальні коміри та манжети, накладні та прорізні кишені, м'які тканинні пояси, довжина міді або міні забезпечить вибір бажаної моделі.

Різні варіанти крою: від двобортного бушлата до трапеції, обіцяють жінці багато приємних і корисних хвилин в обіймах такого пальто. Кожна відчує себе в демісезонному пальту стрункою і підтягнутою, з королівською поставою. І, що не менш важливо, захищеної від примх осінньої або весняної негоди.
Колір демісезонного пальта може бути обмежений тільки вибором самої господині, її пристрастями та фантазією. Особливо популярний в цьому осінньому сезоні колір Кемел.

Переваги міжсезонного пальта

Переваги пальто на міжсезоння очевидні. Моделі виконані з легких, гладких натуральних тканин, а також із кашеміру. До складу обов'язково вплетено незначна кількість штучних ниток. Вони дозволяють верхньому одязі завжди «бути у формі» - не м'ятися, ще не намокати під дощем і снігом, підтримувати форму виробу, не залежно від терміну служби.

Підкладка демісезонного пальта — це сторона виробу, що не прихована від очей, а навпаки, додає йому шарму і трішки інтриги. Характеристики матеріалу подбають про господарку пальто додатково, забезпечивши комфортний повітрообмін. Сучасне демісезонне пальто легко зробить з господині справжню модницю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 113)
Наступна новина: 5 преимуществ кремации

КОМЕНТАРІ

аватар країна
bessoniza - 05.12.20

Ух ти :) Здорово як!

аватар країна
deafky - 05.12.20

А давно ли запустили этот сайт?

аватар країна
Grendberg - 05.12.20

улыбнуло с утречка

аватар країна
BONG_JA - 04.12.20

Блестящая идея