Баня на дровах: основні плюси

Баня на дровах: основні плюси

07.12.20 23:52 0 1080

Традиційна баня — це парна на дровах. У ній неприйнятні інноваційні аналоги класичної кам'янки або моделі печей, що працюють від електрики. У цьому полягає головна особливість, і на цьому ж ґрунтуються переваги та користь, яку приносить відвідування дров'яної парної для здоров'я. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник банного двору https://banniy-dvor.kiev.ua, де безпосередньо можна попаритись в Києві.

Переваги бані на дровах:

  • Глибоке очищення. У бані з дерев'яною піччю та кам'янкою створюються ідеальні для очищення організму умови. Завдяки унікальному поєднанню особливого температурного режиму з підвищеним рівнем вологості відмерлі клітини епідермісу (зовнішнього шару шкірного покриву) розм'якшуються та легко змиваються, а пори шкіри розкриваються та повністю очищаються.
  • Прискорення регенерації. За рахунок унікального мікроклімату в лазні з дерев'яною піччю та масажного впливу парних процедур посилюється мікроциркуляція крові та лімфи, забезпечується активний приплив поживних речовин до шкіри та м'язів, а також до суглобів і внутрішніх органів. Це сприяє прискоренню заміни старих клітин новими, тобто забезпечує швидку регенерацію й омолодження тканин.
  • Стимуляція імунної системи. Парна відноситься до процедур, що гартують, оскільки при регулярному її відвідуванні істотно зміцнюється імунітет.
  • Цілюща дія. При застудах, нежиті, кашлі лікарі радять відвідувати дров'яну парну, бо вона, по суті, поєднує кілька лікувальних заходів: інгаляції (на кам'янці можна використовувати відвар лікарських трав), прогрівання та масаж. А ще традиційна лазня на дровах — найефективніший засіб боротьби з похміллям!
  • Корекція ваги. Парячись в бані на дровах, людина підстьобує процес обміну речовин в організмі. Жар дров'яної парної, гаряча пара та масажна дія віника допомагають позбавлятися від непотрібних речовин, в тому числі та надлишкових жирових відкладень. За півгодини, проведені в парній на дровах, людина втрачає до 1 літра поту, з яким виходить все зайве.
  • Тонізувальний ефект. Баня з дерев'яною піччю — це ще і відмінний спосіб підтримувати м'язи в здоровому тонусі. Навіть простого 10-хвилинного перебування в протопленій бані з дерев'яною піччю достатньо, щоб підвищити температуру м'язових тканин на 1-1,5 градуса, і відчути, як по втомлених м'язам розливається бадьорість. Ну а масаж віником і контрастні водні процедури підсилюють та закріплюють цей ефект.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Попередня новина: Как избавиться от темных ...
Наступна новина: Міні-трактори ДТЗ: що ...

КОМЕНТАРІ