Міні-трактори ДТЗ: що потрібно знати?

Міні-трактори ДТЗ: що потрібно знати?

08.12.20 00:37 0 1791

Зараз виробництвом і збіркою якісної техніки та обладнання для обробки землі займаються не тільки іноземні компанії, але й вітчизняні виробники, техніка яких багато в чому не поступається продукції конкурентів. Однію з моделей мінітракторів, які здатні скласти конкуренцію аналогам китайського виробництва, є ДТЗ 5244HPX українського виробництва.

Відмінні риси та переваги мінітракторів ДТЗ

Попри те, що маленькі трактори ДТЗ вважаються аналогами китайської сільськогосподарської техніки, вони відрізняються якістю збірки та надійністю. ТМ ДТЗ пропонує покупцям великий асортимент моделей, серед яких є як бюджетні варіанти, так і багатофункціональні трактори. До уваги покупців пропонується дві лінійки:

  1. міні-трактори з кабіною;
  2. міні-трактори без кабіни.

Наявність кабіни визначає не тільки вартість трактора, а й його основні характеристики. Мінітрактори без кабіни більш придатні до робіт в полі з березня по листопад. Потужність двигунів може варіюватися від 12 до 50 к. с. Техніка ТМ ДТЗ може агрегатуватися різним навісним обладнанням, яке відповідає потужності трактора. ПОпри відсутність кабіни минитрактора ДТЗ легко справляються з посадкою картоплі, оранкою цілини, косінням трави та заготівлі сіна, культивацією та іншими видами сільськогосподарських робіт.

Для покупців, які шукають повноцінний трактор компактних розмірів, пропонуються моделі з кабіною з. Ці машини розраховані на роботу в будь-який час року та прекрасно показують себе в умовах українського клімату. Такі моделі ДТЗ мають ряд відмінних рис, які роблять агрегат повноцінною сільськогосподарською машиною:

  • компактний розмір;
  • потужний дизельний двигун;
  • КПП з великою кількістю передач;
  • наявність реверсу;
  • передній привід;
  • наявність сучасної гідравлічної системи.

Міні-трактори ДТЗ, в залежності від модифікації і потужності двигуна, дозволяють обробляти великі ділянки землі з використанням різноманітного оригінального навісного обладнання.

Використання універсальної трехточечной навішування дозволяє виконувати роботи, що пов'язані з підготовкою грунту, збором врожаю та доглядом за ділянкою за допомогою всього однієї машини. Таким чином, головна перевага цих тракторів полягає в тому, що за досить скромну вартість у покупця є можливість придбати надійний та функціональний мінітрактор для будь-яких робіт.

Технічні характеристики тракторів ДТЗ

У будь-якій машині основним вузлом є двигун, від потужності якого залежить функціональність техніки. У своїх виробах ДТЗ встановлює надійні дизельні двигуни потужністю від 12 до 50 кінських сил. Тягового зусилля найпотужніших моделей вистачить із запасом для будь-якої роботи, а їх моторесурс порадує будь-якого власника.

До відмінних рис можна віднести наявність налагодженої системи запуску двигуна, що дозволяє завести мотор навіть при сильному холоді, а також економічна витрата палива. Багатоступенева КПП і наявність реверсу роблять мінітрактори ДТЗ дуже маневреними та  значно спрощують виконання будь-якої роботи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)
Попередня новина: Баня на дровах: основні ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ