Плотерна порізка та її використання в рекламному виробництві

Плотерна порізка та її використання в рекламному виробництві

08.12.20 20:48 8 873

Виробництво рекламної продукції постійно вдосконалюється, адже без реклами практично будь-який бізнес приречений на невдачу. Виготовлення наклейок, запрошень, стікерів та інших наочних посібників різноманітної форми виконується за допомогою двох однойменних апаратів — плотерів. Ось тільки один відповідає за широкоформатний друк, а другий забезпечує різання широкоформатних полотен з клейкою основою.

При такому положенні справ ріжучий плоттер правильніше називати cutter (від англ. «різати»), але в Україні прижився термін «плотер», а точніше «плотерна різка». Нумо розберімо що собою являє даний апарат. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Ларсен": Larsen.ua, в якої безпосередньо можна придбати ріжучі плотери в Україні.

Плотерна порізка: що це таке?

Плотерне порізка — це технологія, яка забезпечує прорізання до підкладки, висікання, перфорацію та наскрізне прорізання полотна з клейкою основою (папір, всілякі плівки, наприклад, вінілові) по заданому контуру. При цьому абсолютно не має значення форма контуру — це можуть бути різні геометричні фігури (як правильні, так і неправильні).

Ріжучий плотер: переваги використання

Ріжучий плотер — це складний і високоточний пристрій, що працює за заданою програмою з широкоформатними полотнами. Ці факти виділяють ряд переваг для створення якісної реклами:

  • Широкий спектр розмірів (маленькі об'єкти та букви вирізаються цільними, великі можуть бути складними та вирізаються окремо, але на готовій обклеєній поверхні з'єднувального шва видно не буде).
  • Чітке дотримання заданих розмірах вирізаних об'єктів (похибка на рівні десятих часток міліметра).
  • Різноманітність підкладок (від паперу до вінілової плівки).
  • Кілька технік різання.
  • Доступна вартість.
  • Висока швидкість виконання одиничних і об'ємних замовлень.

Використання

Сфери використання продукції, обробленої ріжучим плотером, досить широкі. Реклама — головна з них, але можливості різання дозволяють використовувати її в дизайні та брендуванні, в тому числі й в декоруванні перегородок зі скла. З тим, що виходить в результаті різання на плотері городяни зустрічаються кожен день — це реклами на автомобільному транспорті, майстерно прикрашені рекламні вивіски, логотипи компаній на фасадах, вхідних групах і внутрішніх елементах інтер'єру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Наступна новина: Алюминиевые композитные ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
mclil - 09.12.20

Это — глупость!

аватар країна
netweetie - 09.12.20

Додав в закладки

аватар країна
omeganebula - 08.12.20

Невероятно красиво!

аватар країна
inthro - 08.12.20

Клас! Респект автору!

аватар країна
Dog_n1 - 08.12.20

Читаешь это и думаешь...

аватар країна
ilya1703 - 08.12.20

отлично!!! Все супер!

аватар країна
yazenok - 08.12.20

Велике спасибі!

аватар країна
NeSeO - 08.12.20

И правда креатив…супер!