Україна отримає 640 млн євро від ЄІБ на транспортні проєкти – Криклій

Україна отримає 640 млн євро від ЄІБ на транспортні проєкти – Криклій

10.12.20 10:47 0 434
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) та уряд України уклали угоди на загальну суму 640 мільйонів євро для реалізації проєктів у галузі інфраструктури й транспорту, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

« було укладено одразу три кредитні угоди з банком, відповідно до яких Україна отримає 640 млн євро на покращення інфраструктури у східному регіоні, оновлення дорожньої мережі Луганщини, а також на закупівлю електричного громадського транспорту майже у 20-ти українських містах», – повідомив Криклій.

За його даними, 340 млн євро від ЄІБ будуть спрямовані на соцінфраструктру у східний регіон, ще 100 млн євро кредиту – на виконання ремонт автодороги Р-66 КПП «Демино-Олександрівка» – Сватове-Лисичанськ-Луганськ. 200 млн євро підуть на закупівлю електричного громадського транспорту, а також будівництво та оновлення трамвайних і тролейбусних ліній, заміну тягових підстанцій. Вже попередньо визначено 18 міст-учасників проєкту, додав Криклій. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Речниця Мінінфраструктури про ймовірне звільнення Криклія: це чутки, міністр працює

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Компанія FireEye,яка ...
Наступна новина: У Білорусі ще трьох осіб ...

КОМЕНТАРІ