Основні різновиди косметики

Основні різновиди косметики

10.12.20 01:09 0 2367

Мода та бажання виглядати молодою і красивою якомога довше виробили у жінок звичку регулярно ходити в салон краси, перукарню та доглядати за собою вдома. Для домашнього догляду на ринку косметики можна зустріти величезний вибір різних засобів, які відрізняються один від одного виробником, складом, ціною. Всю косметику можна образно розділити на 3 групи:

  1. Мас-маркет. Це дешева косметика, яка продається в будь-якому магазині.
  2. Люкс-клас. Це дорога косметика, що частіше продається в спеціалізованих магазинах.
  3. Професійна. Ця косметика продається в салонах краси, магазинах для майстрів та в інтернеті, наприклад, на сайті https://lilov.com.ua/.

Нумо розгляньмо кожен із цих видів детальніше.

Косметика мас-маркет

Вона використовується скоріше для підтримки нинішнього стану, і не вирішує ніяких проблем. Водночас косметика даної категорії користуються найбільшою популярністю через свою доступність та велику кількість реклами. Досить низьку ціну на ринку косметичних засобів можна пояснити складом. Виробники для зниження вартості продукту використовує дешеві складові, відсоток корисних речовин там дияволі низький, а левову частку займають продукти, яки є далеко не найкориснішими для шкіри. Проте, досить часто можна зустріти на полицях досить-таки приголомшливі продукти за дуже смішними цінами.

Люксова косметика

Про косметику класу люкс можна сказати лише те, що вона є однією з найдорожчих на ринку. Для виготовлення цих продуктів виробники використовують якісніші та дорогі препарати, тому вони є більш дієвими в порівнянні з мас-маркетом. Але люкс-клас володіє значним мінусом: більшу частину вартості займає просто упаковка: люди просто платять за бренд. А чи варто переплачувати? Кожен вирішує для себе сам, як говорилося вище, більш ніж гідні продукти можна зустріти й за нижчою вартістю.

Професійна косметика

Окрему нішу займає професійна косметика. Вона не продається у звичайних магазинах, коштує досить дорого, використовується майстрами краси під час процедур. Профкосметика славиться своїм дорогим, якісним і вкрай ефективним складом. Купувати самостійно таку косметику можна, але краще порадитися з професіоналом: такі засоби надзвичайно концентровані, а деякі надають видиму дію вже після першого застосування.

Така косметика розрахована на салонні процедури, відповідно володіє хорошим складом, в ній все продумано до дрібниць. Наприклад, американський бренд OPI, що спеціалізується на продуктах для манікюру і педикюру, запатентував форму ручки пензлика в лаку. Ця форма особлива тим, що ідеально лежить в руці, не ковзає, має дуже високу довжиною. Працювати нею — суцільне задоволення і для майстра, і для клієнта.

На щастя, хоч ця косметика розроблена для салонів, простий споживач може її спокійно купити. Але для цього потрібно уважно ознайомитися з деякими правилами. Професійна косметика володіє дуже сильними активними компонентами, через що не призначена для щоденного використання.

Ця косметика розбивається на лінійки, які покликані вирішити певні проблеми:

  1. пігментація шкіри;
  2. купероз;
  3. акне;
  4. вікова шкіра та ін.

Підібравши невірно засіб можна даремно витратити гроші або навіть погіршити ситуацію. Однак, щоб уникнути неприємностей, краще підбір засобів довірити професіоналу.

Плюсом професійних засобів є також їх економічність, тобто їх використання, по суті, є вигідним. Саме за рахунок великої концентрації дані засоби мають дуже маленьку витрату. Так що їх цілком можна придбати додому і використовувати поряд зі звичайними.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)
Попередня новина: Водостічні системи: що ...
Наступна новина: Нерухомість в Нетанії: що ...

КОМЕНТАРІ