Нерухомість в Нетанії: що потрібно знати?

Нерухомість в Нетанії: що потрібно знати?

10.12.20 02:01 0 860

Сьогодні темпи будівництва житла і попит на нерухомість в Нетанії набагато вищі, ніж вони були до початку економічної кризи. Попит на нерухомість в Ізраїлі в цьому приморському місті не тільки не впав за останній рік, а й виріс, що призвело, природно, до зростання цін. На думку "Об'єднання оцінювачів вартості нерухомості Ізраїлю", ціни на нерухомість в Нетанії будуть рости й надалі. До речі, переглянути вартість і безпосередньо придбати будинок в Нетанії можна на сайті Маклер.

Чому саме Нетанія?

Нетанія має цілу низку переваг, які роблять це місто дуже привабливим для інвестицій в нерухомість. Найгарніше та сучасне приморське місто в центрі країни з розвиненою інфраструктурою та поблизу від транспортних розв'язок, які забезпечують дуже зручний зв'язок з усіма куточками Ізраїлю. Наявність вищих навчальних закладів, безлічі великих торгових центрів і великої промислової зони приваблюють в Нетанію ізраїльтян, які можуть тут і вчитися, і працювати, і жити.

А м'який і теплий клімат, чудове по чистоті та красі Середземне море, чудові піщані пляжі, численні парки та всі види розваг, які тільки можна собі уявити, роблять Нетанію першокласним курортом, що привертає іноземних інвесторів, які із задоволенням купують тут нерухомість.

Іноземних інвесторів в Ізраїлі завжди цікавило елітне житло, розташоване в безпосередній близькості до морського узбережжя. І якщо раніше елітну нерухомість в Нетанії купували переважно заможні громадяни з країн Європи та Америки, то останнім часом величезний інтерес до неї виявляють заможні росіяни. Наприклад, в елітному житловому комплексі Sea Opera, що розташувався на ізраїльській Рів'єрі — на бульварі Ніцца в Нетанії, більшу частину розкішних квартир купили саме громадяни Росії.

Інтерес росіян до нерухомості в Нетанії буде тільки зростати, а посприяє цьому стабільна економіка Ізраїлю, що останнім часом не можна сказати про низку європейських країн.

Нерухомість в Нетанії — особливий ринок, оскільки берегова лінія в цьому місті розтягнута на багато кілометрів, і місцева влада в останні роки притягує найбільші будівельні компанії країни, виділяючи нові ділянки під житлові інвестиційні проекти. Зараз на південному в'їзді в місто зводиться великий мікрорайон «Місто морів» з самодостатньою інфраструктурою, що включає торговий центр, спорткомплекс, парки та пляжі.

Квартира в Нетанії в подібному проекті оцінюється в середньому в $ 4000-6000 за квадратний метр. Особливий попит мають престижні точкові забудови в центрі Нетанії, в районі готелів, де з вікон апартаментів відкривається панорамний вид на Середземне море.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Наступна новина: Батарейки D (R20): що ...

КОМЕНТАРІ