Тюнінг автомобілів: що потрібно знати?

Тюнінг автомобілів: що потрібно знати?

10.12.20 21:48 7 639

Зробити свій автомобіль унікальним, вигідно виділяється в потоці машин, мріють багато автомобілістів. Крім того, велика кількість водіїв хотіли б оптимізувати роботу свого транспортного засобу, знизити витрати на його утримання та зменшити витрату палива. За допомогою такого поняття, як тюнінг, можливо змінити наступні технічні характеристики машини: збільшити потужність двигуна, підвищити ефективність гальм, поліпшити підвіску або мультимедіа систему і багато іншого. До речі, все необхідне для тюнінгу ви можете придбати в інтернет-магазині toptuning.ua.

Різновиди автомобільного тюнінгу

Тюнінг може бути:

  1. зовнішнім;
  2. внутрішнім.

До зовнішнього тюнінгу фахівці відносять: аеродинамічні обважування, спойлери, пороги, спідниці, легкосплавні диски, підсвічування. Зовнішні зміни машини можуть мати суто декоративний ефект, а також покращувати технічні характеристики автомобіля.

Внутрішній тюнінг дозволяє перетворити інтер'єр салону та підкапотний простір. Спеціалізовані автомайстерні пропонують такі послуги, як: монтаж інтеркулера, установку блоу офф, світлову модернізацію і так далі. Особливо важливе значення має двигун транспортного засобу, оскільки від міцності та надійності його складових залежить працездатність і терміни експлуатації самого автомобіля.

Тюнінг двигуна може включати заміну поршнів, тому що типове штампування сьогодні поступається сучасним полегшеним варіантам кованих деталей. Поршні двигуна постійно піддаються різним фізичним впливам, тертю, нагріванню, тому вони повинні відповідати найвищим вимогам і стандартам. Чим міцнішим і надійнішим буде поршень, тим краще він проявить себе в процесі експлуатації, і тим довше він буде служити. Наприклад, ковані поршні Opel Insignia 1,6 A16XHT є дуже надійними та стійкими до перевантажень і високих температур. Вони сприяють збільшенню продуктивності двигуна. Крім того, сьогодні можна замовити тюнінг вихлопної системи та двигуна, оптики й електротехніки.

Часто користується попитом в автовласників доопрацювання підвіски з метою поліпшення рівня комфорту, збільшення ефективності управління машиною при їзді на великій швидкості. Завдяки грамотному тюнингу можливо перетворити недорогу модель автомобіля з нудним дизайном і посередніми технічними характеристиками, надати їй оригінальний вигляд, підвищити потужність двигуна і динаміку. Як результат, ви отримаєте авто вашої мрії, якого ви не купите в жодному салоні чи на автобазарі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: Сучасний веб-дизайн: що ...
Наступна новина: Чек-лист при выборе ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
KakGufNoZhivoi - 11.12.20

Очень познавательно. Спасибо.

аватар країна
Sguap - 11.12.20

отличный пример стоящего материала

аватар країна
tolegyasko - 11.12.20

5ка! Отличный пост!

аватар країна
nnycT0Ta - 10.12.20

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
lordorfan - 10.12.20

детальніше ласка

аватар країна
INFARKTT - 10.12.20

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
archiefox - 10.12.20

мудро