Ердоган прибув до Баку для участі в «параді перемоги»

Ердоган прибув до Баку для участі в «параді перемоги»

11.12.20 11:10 0 382
Президент Туреччини Реджеп Ердоган прибув 9 грудня до столиці Азербайджану Баку з дводенним візитом. 10 грудня Ердоган разом зі своїм азербайджанським колегою Ільгамом Алієвим візьме участь у військовому параді з нагоди переможного для Азербайджану завершення збройного конфлікту навколо Нагірного Карабаху. У параді також візьмуть участь турецькі військові, які прибули до Баку на початку тижня.

За результатами війни, в якій Анкара надавала допомогу Баку, Азербайджан повернув контроль над сімома районами країни, окупованими вірменськими силами ще на початку 90-х років минулого століття, а також над частиною власне Нагірного Карабаху – населеного етнічними вірменами регіону, який проголосив свою незалежність від Азербайджану.

Міністр закордонних справ Азербайджану заявляв перед початком візиту, що Ердоган та Алієв обговорять двосторонні відносини та ситуацію навколо Нагірного Карабаху. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ердоган приїхав до Баку помпезно святкувати перемогу. Які плани Туреччини та Росії щодо Нагірного Карабаху?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ускладнення погоди в ...
Наступна новина: На Тернопільщині за ...

КОМЕНТАРІ