У США проти сина Джо Байдена проводять податкове розслідування

У США проти сина Джо Байдена проводять податкове розслідування

11.12.20 11:30 0 443
Син обраного президента США Джо Байдена Гантер 9 грудня заявив про розслідування проти нього щодо потенційних податкових порушень.

Федеральна прокуратура «розслідує мої податкові справи», – сказав Гантер Байден в заяві, опублікованій командою його батька.

«Я дуже серйозно ставлюся до цього питання, але впевнений, що професійний і об'єктивний аналіз цих питань продемонструє, що я вів свої справи законно і належним чином, в тому числі за допомогою професійних податкових консультантів», – йдеться у заяві.

Гантер сказав, що дізнався про розслідування 8 грудня. Подробиць щодо предмету розслідування він не розкрив.

Як повідомляється, розслідування розпочалося наприкінці 2018 року.

Розкриття інформації про федеральне розслідування, яке проводить прокуратура в Делавері, відбулося якраз у час, коли Джо Байден планує оголосити про свій вибір генерального прокурора. Від того, як розвиватиметься розслідування, залежать і позиції Байдена в очах республіканців під час його президентства.

Гантер Байден був об'єктом критики з боку президента Дональда Трампа та інших республіканців під час виборчої кампанії, в тому числі через його бізнесзв'язки в Україні, пов'язані з компанією Burisma, а також в Китаї, коли його батько був віцепрезидентом при адміністрації Барака Обами.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ